Αρχική / Αρχική Σελίδα / Έξι μήνες φυλακή στον Αραούχο

Έξι μήνες φυλακή στον Αραούχο

Εν μέρει έγινε δεκτή η έφεση του Αραούχο από τα ισπανικά δικαστήρια για την άρνησή του να υποβληθεί σε αλκοτέστ. Έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή, από έναν χρόνο που ήταν.
Αναλυτικά η ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει: «Το τοπικό δικαστήριο δέχθηκε εν μέρει την αίτηση έφεσης που κατέθεσε ο ποδοσφαιριστής της Λας Πάλμας, Σέρχιο Αραούχο, απέναντι στην πρωτόδικη ποινή για τα γεγονότα της 8ης Νοεμβρίου 2016, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί για αδίκημα κατά της οδικής ασφάλειας, για την άρνησή του να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοτέστ (άρθρο 383 του Ποινικού Κώδικα).

Δεν τροποποιήθηκε η κατάσταση της ποινικής του ευθύνης, καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών, με ταυτόχρονη στέρηση του δικαιώματος ψήφου κατά το χρονικό διάστημα της καταδίκης και ενός έτους και μίας ημέρας στέρησης του δικαιώματος οδήγησης μηχανοκίνητων οχημάτων»

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του “Stoiximan Player of the Club” της ΑΕΚ

Άνοιξε η ψηφοφορία που αφορά τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων». Ξεκίνησε σήμερα η ψηφοφορία για την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *