Αρχική / Αρχική Σελίδα / Αμόκ προκαλεί στους φίλους της ΑΕΚ η μαύρη φανέλα!

Αμόκ προκαλεί στους φίλους της ΑΕΚ η μαύρη φανέλα!

Η προπώληση της μαύρης φανέλας με τον δικέφαλο αετό αναμένεται να ξεπεράσει τις 1000 εμφανίσεις, και προκαλεί “ντελίριο” ενθουσιασμού στον κόσμο!

Τεράστιο γκελ προκάλεσε στον κόσμο της ΑΕΚ η μαύρη φανέλα με τον δικέφαλο αετο στο στήθος!

Για την ακρίβεια, από την στιγμή που παρουσιάστηκαν οι φανέλες και ανακοινώθηκε ο τρόπος διάθεσης τους, οι φίλοι της ΑΕΚ  έκαναν απίστευτο «ντου» στο e-shop της Ένωσης και η σημερινή πώληση σχετικά με την μαύρη εμφάνιση, αναμένεται ότι θα ξεπεράσει τις 1.000 φανέλες!

Μάλιστα, υπήρξαν και προβλήματα με το e-shop αλλά ευτυχώς αποκαταστάθηκαν, και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την αποστολή των παραγγελιών από Δευτέρα στους φίλους της ομάδας.

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Η Παρακάμερα της αναμέτρησης ΑΕΚ-Άρης (vid)

Δείτε μέσα από το βίντεο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ το τελετουργικό με το επετειακό κορεό των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *