Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / Ανακοίνωση για τα μέλη της Ερασιτεχνικής

Ανακοίνωση για τα μέλη της Ερασιτεχνικής

Ανακοίνωση προκειμένου να δώσει κάποιες δευκρινίσεις, σχετικά με την προθεσμία πληρωμής της συνδρομής, για τα μέλη της Ερασιτεχνικής, εξέδωσε η ΑΕΚ, η οποία αναφέρει:

«Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου ΑΕΚ, και λόγω του γεγονότος ότι πολύ μεγάλος αριθμός μελών είναι ανενεργός επί μακρόν και διαγραπτέος και δεν έχει προβεί σε ενημέρωση- επικαιροποίηση των στοιχείων του, καλούνται όλα τα μέλη του Σωματείου που οφείλουν συνδρομές, να τις εξοφλήσουν ως εξής (α) Πλήρης εξόφληση των συνδρομών των ετών 2016 και 2017 (β) Έκπτωση 50% για εξόφληση κάθε ετήσιας συνδρομής που οφείλεται μέχρι και το έτος 2015. Παράλληλα καλούνται όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη, να προβούν σε επικαιροποίηση των στοιχείων τους, σε περίπτωση ύπαρξης αλλαγών ή ελλείψεων σε αυτά. Δίνεται παράταση στην προθεσμία εξόφλησης των οφειλομένων συνδρομών λόγω εορτών και της μεγάλης ζήτησης, μέχρι τις 24 Απριλίου.

 

Οι πληρωμές θα γίνονται μόνο στα γραφεία του Σωματείου Τυάννων 2, Νέα Φιλαδέλφεια, Τηλέφωνο 2102584582 ή με αντικαταβολή. Τα μέλη που θα οφείλουν άνω των δύο ετησίων συνδρομών, θα διαγραφούν άμεσα κατά την επόμενη τακτική ή έκτακτη Γενική Συνέλευση. Να τονίσουμε πως και το Σαββατοκύριακο οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να αποστέλλουν e -mail στο info@aek.gr για την ενημέρωση τους στο θέμα των συνδρομών.

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Χάντμπολ: Δείτε ζωντανά το ΑΕΚ-Κιλκίς (vid)

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση που θα δώσουν οι «Μάγκες» του χάντμπολ με το Κιλκίς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *