Αρχική / Αρχική Σελίδα / Ανακοίνωση-καταπέλτης της ΠΑΕ ΑΕΚ για όσους πολεμούν το γήπεδο: “Είστε ελάχιστοι μπροστά στην ιστορία μας”

Ανακοίνωση-καταπέλτης της ΠΑΕ ΑΕΚ για όσους πολεμούν το γήπεδο: “Είστε ελάχιστοι μπροστά στην ιστορία μας”

Φουλ επίθεση από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ
Πριν λίγο η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν στελέχη της εφημερίδας “Κόντρα” κατά του Υπουργού Υποδομών κ. Σπίρτζη και στελεχών του αρμόδιου υπουργείου. Η ανακοίνωση είναι ακριβώς αυτή που αξίζει και αυτή που αρμόζει απέναντι σε ανθρώπους που είναι ορκισμένοι πολέμιοι του γηπέδου. Που ακόμα και τώρα στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή προσπαθούν εντελώς μάταια και ανώφελα μήπως κερδίσουν και αυτοί, όπως άλλωστε τόσοι άλλοι, λίγη δημοσιότητα. Το μόνο που θα “κερδίσουν” είναι το διασυρμό στα μάτια και στην συνείδηση όλης της υγιούς σκεπτόμενης Ελληνικής κοινωνίας , για μια διαδικασία και ένα γεγονός, όπως είναι αυτό της κατασκευής της Αγίας Σοφιάς, που κερδήθηκε με αγώνα τίμιο, αγνό και πάσα νομιμότητα έως την τελευταία του στιγμή.  Ας γνωρίζουν, όμως, ότι η οικοδομική άδεια είναι προ των πυλών και η Νέα Φιλαδέλφεια περιμένει πάλι τον Αετό της!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι εργολάβοι του εκφοβισμού, άνθρωποι που μέσα από την προσπάθεια της ΑΕΚ για το γήπεδο προσπαθούν να αποκτήσουν υπόσταση, να γίνουν γνωστοί στο Πανελλήνιο και να θεμελιώσουν προσωπικές επαγγελματικές καριέρες δεν είχαν ούτε το χρόνο, ούτε προφανώς τη διανοητική ικανότητα, πριν από τις παντελώς αβάσιμες τυπικά και ουσιαστικά και άνευ νομιμοποίησης κινήσεις τους, να διαβάσουν και να κατανοήσουν τον νόμο, που ψηφίστηκε από την πλειοψηφία της ελληνικής Βουλής και η νομιμότητά του πιστοποιήθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ο συγκεκριμένος νόμος 4277/2014 του ελληνικού Κράτους σε ξεχωριστό άρθρο προβλέπει με σαφήνεια την εκχώρηση των δικαιωμάτων του ερασιτεχνικού σωματείου σε ανώνυμη εταιρία που στην προκειμένη περίπτωση είναι η «Δικέφαλος Κατασκευαστική 1924 ΑΕ».

Χρειάζεται, λοιπόν, πρώτα να διαβάσουν τον νόμο, αν διαθέτουν δυνατότητα κατανόησης, να σεβαστούν την κοινοβουλευτική διαδικασία νομοθέτησης της ελληνικής Πολιτείας, η οποία διέπεται από το ελληνικό Σύνταγμα και μετά να προχωρούν σε γελοίες κινήσεις αστείου εντυπωσιασμού και φθηνού εκφοβισμού, που για μία ακόμα φορά θα πέσουν στο κενό.

Και αυτή η διαδικασία δεν ακολουθείται για πρώτη φορά για το γήπεδο της ΑΕΚ. Το ίδιο συνέβη και με το γήπεδο του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη εκχώρηση των δικαιωμάτων στην «Καραϊσκάκης Α.Ε.» αλλά και με το γήπεδο της Λάρισας (όταν σε αυτή την περίπτωση, για να γίνονται και οι απαραίτητες συγκρίσεις, ο Δήμος παραχώρησε εντελώς δωρεάν έκταση για 49 χρόνια) με την «Νέο γήπεδο Λάρισα ΑΕ».

Κύριοι, μην προκαλείτε άλλο τον κόσμο της ΑΕΚ. Απαντήσαμε με καλή θέληση, διάλογο και επιχειρήματα νομιμότητας στην πρωτοφανή λύσσα, που έχετε επιδείξει εναντίον του γηπέδου. Είστε πολύ λίγοι για να σκεφθείτε καν ότι μπορείτε να μπείτε εμπόδιο στο μεγαλύτερο όνειρο του κόσμου της ΑΕΚ.

Είναι αδιανόητο να πιστεύετε ότι μπορείτε να μπλοκάρετε τις νόμιμες διαδικασίες που ακολουθούνται από τους κρατικούς λειτουργούς. Είναι ανήθικο να προσπαθείτε, όπως έκαναν κι άλλοι. να χτίσετε πολιτικές ή επαγγελματικές καριέρες εκμεταλλευόμενοι το δίκαιο αίτημα των φιλάθλων μας. Μας είναι αδιάφορη η όποια ιδεολογία σας, αλλά και η σκοπιμότητά σας απ’ όπου κι αν εκπορεύεται.

Είστε ελάχιστοι μπροστά στην ιστορία μας.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Ο Αλμέιδα θέλει να κρατήσει τον Χατζισαφί

Η ΑΕΚ αναμένεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ιρανό με τις ευλογίες του Ματίας Αλμέιδα. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *