Αρχική / Αρχική Σελίδα / Ανδριόπουλος: Το γήπεδο θα έχει 31.000 θέσεις χωρητικότητα!

Ανδριόπουλος: Το γήπεδο θα έχει 31.000 θέσεις χωρητικότητα!

Ο πρότζεκτ μάνατζερ της ΑΕΚ σε συνέντευξή του στον Ντέμη Νικολαΐδη τόνισε πως το γήπεδο θα έχει σίγουρα χωρητικότητα 31.000 θέσεις!

Την οριστική χωρητικότητα της «Αγιάς Σοφιάς» έδωσε στη δημοσιότητα ο Δημήτρης Ανδριόπουλος τονίζοντας πως το νέο γήπεδο της Ένωσης θα έχει χωρητικότητα 31.000 θέσεις. Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν πολλά σενάρια για τη χωρητικότητα του γηπέδου, ενώ είχε γραφτεί πως μπορεί η «Αγιά Σοφιά» να έχει χωρητικότητα 27.000 θέσεις. Το τελικό πλάνο που έχει κλειδώσει οριστικά είναι το γήπεδο της ΑΕΚ να έχει 31.000 θέσεις, θα είναι τέταρτης κατηγορίας και απαιτείται η χωρητικότητα του γηπέδου να είναι τουλάχιστον 30.000 θέσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Με τον Νικολαΐδη είχαμε συνάντηση το 2007 και μου έλεγε το όραμά του για ένα γήπεδο 60.000 θέσεων και χαιρόμουν που ένας Έλληνας θέλει να φτιάξει ένα γήπεδο ισπανικών προδιαγραφών. Τότε του είχε πει ότι δεν είναι εφικτό. Εδώ είναι μια άλλη πραγματικότητα. Το γήπεδο θα μπορούσε να γίνει και μικρότερο και περισσότερο από 30.000. Υπάρχουν διάφορα ζητήματα που καθορίζουν το μέγεθος. Το οικόπεδο, η εμπορικότητα, η UEFA. Το οριστικό είναι 31.000 θέσεις και κάναμε το χατίρι του δήμου κατεβάζοντας το στέγαστρο δύο μέτρα με αποτέλεσμα να «κοπούν» 1.000 θέσεις. Ήταν μια ένδειξη καλής θελήσεως. Ο δήμος το ζητούσε αλλά μετά δεν το εκτίμησε».

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Με Σλοβένο διαιτητή το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ο Ματέι Γιουγκ ορίστηκε για το ντέρμπι της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γνωστοί έγιναν οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *