Αρχική / Αρχική Σελίδα / Απευθείας ανάθεση 19.900 ευρώ σε πολέμιο της Αγιά Σοφιάς

Απευθείας ανάθεση 19.900 ευρώ σε πολέμιο της Αγιά Σοφιάς

Διαβάστε την αποκάλυψη του Διαμαντή Σειτανίδη.

Τελείωσε η διαπλοκή. Τέρμα τα κολλητηλίκια. Τώρα στη διοίκηση του δήμου είναι η “άμεμπτη” αριστερά του Aρη Βασιλόπουλου.

Αυτά κι άλλα τέτοια ευτράπελα είπε ο δήμαρχος των κολλητών, κι όχι των πολιτών, στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, απευθυνόμενος σε… άδειες καρέκλες, έτσι που το κατάντησε και το δημοτικό συμβούλιο.

Πόσα ψέματα! Πόση αλαζονεία. Πόση αμετροέπεια έχουν αυτά τα μπουμπούκια, που μας το παίζουν ιδεαλιστές αριστεροί στα λόγια κι είναι οι πιο αδίστακτοι δημιουργοί μιας κλειστής ομάδας κολλητών, με μόνο ενοποιητικό τους στοιχείο τη διανομή των χρημάτων του δημότη!

Πόσο θράσος, πόση αλαζονεία, πόση αδιαφορία για τις πραγματικές ανάγκες του Φιλαδελφειώτη και του Χαλκηδονιώτη…

Σήμερα φέρνουμε στο φώς άλλη μια απόδειξη, ατράνταχη απόδειξη, μη επιδεχόμενη της παραμικρής αμφιβολίας, για το ότι ο Άρης Βασιλόπουλος και μια μικρή κάστα αυλικών του μοιράζουν το δημόσιο χρήμα κατά βούληση, χωρίς έλεγχο, χωρίς λογοδοσία, χωρίς τίποτα, εις υγείαν των άλλων “κορόιδων” της Δύναμης Πολιτών, που δεν μετέχουν στο πάρτι αλλά στηρίζουν με την ψήφο και την ανοχή τους, αλλά και “εις υγείαν” των πολιτών της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας που εμβρόντητοι παρακολουθούν να ξετυλίγεται ενώπιόν τους το κουβάρι των αποκαλύψεων, για τον κάποτε “ελπιδοφόρο” δήμαρχο, που τώρα όμως φανερώνεται το πραγματικό του πρόσωπο. Πάμε:

Θα θυμάστε, υποθέτω, ότι στον ανηλεή πόλεμο του κ. Βασιλόπουλου εναντίον της ΑΕΚ, είχε επιστρατευθεί και μια περίφημη “επιτροπή ειδικών” που είχε συντάξει ΑΝΕΥ ΑΜΟΙΒΗΣ, όπως λέει το δελτίο τύπου του δήμου που μπορείτε να βρείτε εδώ, (στην αρχή της τρίτης γραμμής) μια έκθεση, σύμφωνα με την οποία θα μπορούσε να γίνει γήπεδο στο χώρο του παλιού γηπέδου χωρίς να επεκταθεί καθόλου. Ο ίδιος ο δήμαρχος τότε έλεγε δεξιά κι αριστερά πόσο καταξιωμένοι είναι αυτοί οι περισπούδαστοι άνθρωποι (και μπορεί πράγματι να είναι έτσι, εμείς δεν τους γνωρίζουμε και συνεπώς άποψη για το ποιοι είναι δεν έχουμε) και πόσο βοήθησαν ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ με τη σύνταξη αυτής της έκθεσης και όλα τα συναφή…

Αλλά, γίνεται να εξυπηρετήσεις τα “θέλω” του κ. Βασιλόπουλου και να μείνεις ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ; Δεν γίνεται! Γι αυτό δείτε αυτό εδώ το έγγραφο του δήμου με ημερομηνία πολύ πρόσφατη (17/5/2017) με το οποίο τι κάνει ο κ. Βασιλόπουλος; Με ανώτατο όριο απευθείας ανάθεση τις 20.000 (χωρίς ΦΠΑ) δίνει στην εταιρεία του ενός εκ των συντακτών της έκθεσης κατά του γηπέδου όπως το ετοιμάζει η ΑΕΚ, την ανάθεση συμβουλευτικών υπηρεσιών με αμοιβή το ποσό των 19.900 ευρώ! Δείτε στη δεύτερη σελίδα, το όνομα της εταιρείας, όπου το όνομα του κ. Φιντικάκη φαίνεται πεντακάθαρα. Εξίσου πεντακάθαρα φαίνεται και στην πιο πάνω ανακοίνωση του δήμου για την έκθεση που έκανε παντιέρα εναντίον της ΑΕΚ ο Άρης Βασιλόπουλος.

Επαναλαμβάνω: Δεν έχω τη δυνατότητα να κρίνω το επιστημονικό εκτόπισμα του κ. Φιντικάκη. Και δεν είναι το θέμα μου ένας μέτοχος σε μια εταιρεία, που τον φωνάζει ένας δήμος και του δίνει με απευθείας ανάθεση, μια δουλειά με αμοιβή το ανώτατο ποσό που δικαιούταν να του δώσει με αυτή τη μέθοδο. Τον άνθρωπο τον φώναξαν, του ανέθεσαν κάτι με τα χρήματα του Φιλαδελφειώτη και του Χαλκηδονιώτη για να κάνει μια δουλειά (που εάν ο δήμος μας το έψαχνε, ίσως με έναν δημόσιο διαγωνισμό,πιθανότατα θα εύρισκε με πολύ λιγότερα χρήματα), και ο άνθρωπος δέχθηκε. Σημειώνεται ότι ο νόμος ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ για ποσά κάτω των 20.000 τη διεξαγωγή διαγωνισμού. Απλώς δεν την επιβάλλει. Το πρόβλημα, λοιπόν, είναι τα κριτήρια με τα οποία διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας.

Αμ ο άλλος; ο “φυλάω Βουλγάρες”; ο τάχαμου υπερασπιστής της ηθικής; της “νέας αντίληψης”; της περιστολής των δαπανών του δήμου; Βάζει ως αντιδήμαρχος Οικονομικών φαρδιά- πλατιά την υπογραφή του σε απευθείας αναθέσεις στο όριο του νόμου, για τα ρουσφέτια του αφεντικού του…

Ε, ρε, ένα ηθικό πλεονέκτημα η Δύναμη Πολιτών… μαραμένη μπάμια…

ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ:

Είναι μια παλιά γραπτή δήλωση του Άρη Βασιλόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Έτσι όπως έγραφα το παραπάνω κείμενο, τη θυμήθηκα κι είπα να τη μοιραστώ μαζί σας.

18741295_10213616344624327_517452123_n

Τα σχόλια, όπως πάντα, δικά σας!

ΥΓ. Εκεί, στην αντιπολίτευση, όλα καλά; Δεν πιστεύω να ενοχλώ…

πηγή: e-alitheia

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Φλιώνης: «Με πίστη στο πλάνο και αυτοπεποίθηση μπορούμε να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα»

Ο 25χρονος άσος της «Βασίλισσας» με δηλώσεις του σχολίασε τη χθεσινή σπουδαία νίκη επί του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com