Αρχική / Αρχική Σελίδα / Α. Ολάν: “Δεν υπάρχει κάποιο ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας με Σκόκο”

Α. Ολάν: “Δεν υπάρχει κάποιο ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας με Σκόκο”

Πήρε θέση για τα δημοσιεύματα περί Σκόκο ο προπονητής της Ιντεπεντιέντε.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή για το θέμα της μεταγραφής του Νάτσο Σκόκο και κάθε μέρα προστίθεται ένας νέος σύλλογος σε αυτή την μεγάλη λίστα. Έτσι ο προπονητής της Ιντεπεντιέντε, Αριέλ Ολάν, πήρε θέση στα δημοσιεύματα που θέλουν την ομάδα του να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για την μεταγραφή του διεθνή επιθετικού από την Νιούελς.

Ο προπονητής της Ιντεπεντιέντε Αριέλ Ολάν, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το ρόστερ που έχουμε. Οι ποδοσφαιριστές που σκοπεύει να προσεγγίσει η ομάδα μας θα είναι λίγοι και επίσης σκεφτόμαστε ότι οι ήδη υπάρχοντες είναι πολύ ευχαριστημένοι. Δεν έχουμε πάνω από έξι που να έχουν δεχθεί προτάσεις. Ελπίζουμε ότι θα ευδοκιμήσει η προσπάθειά μας να διατηρήσουμε τη βάση του δυναμικού μας. Αν υπάρξει κάποια αποχώρηση, θα σκεφτούμε με ποιον τρόπο θα μπορέσουμε να αναπληρώσουμε το σχετικό κενό σε αυτή τη θέση.

Δεν θέλουμε να έχουμε πάνω από δύο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Όχι περισσότερους, γιατί σκοπεύουμε σταδιακά να δώσουμε χρόνο και ευκαιρίες στους νέους παίκτες του συλλόγου. Αν υπάρξει κάποια προσθήκη, θα γίνει με επιλεκτικό τρόπο. Στην περίπτωση του Νάτσο (Σκόκο) ξέρουμε ότι είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά τη δεδομένη στιγμή αγωνίζεται σε άλλον σύλλογο και δεν υπάρχει κάποιο ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας που να με κάνει να σκέφτομαι ότι βρίσκεται κοντά στη δική μας ομάδα».

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Τα μαζεύει άρον άρον το Sportime για ψευδές δημοσίευμα εναντίον Μελισσανίδη

Σε δήλωση αποκατάστασης της αλήθειας προχώρησε το Sportime, που παραδέχτηκε ψευδές ρεπορτάζ που δημοσίευσε, περί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com