Αρχική / Αρχική Σελίδα / Βρέθηκε λύση με το περίπτερο που ζήτησε από τον Δήμο η ΑΕΚ

Βρέθηκε λύση με το περίπτερο που ζήτησε από τον Δήμο η ΑΕΚ

Η δημοτική αρχή αποφάσισε να τηρήσει τον κανονισμό και παραχώρησε στην Ερασιτεχνική το περίπτερο που είχε ζητήσει για την 1η Μαΐου.

Νωρίτερα ενημερωθήκατε για το νέο… επεισόδιο στις σχέσεις της ΑΕΚ με τον Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, που σχετιζόταν με την καταγγελία των ανθρώπων της Ερασιτεχνικής ότι ο Άρης Βασιλόπουλος τους μετέφερε πως δεν σκοπεύει να διαθέσει στο σωματείο δωρεάν περίπτερο (όπως προβλέπεται) για το πανηγύρι της 1ης Μαϊου.

Όμως, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολούθησαν κι άλλες επαφές των ιθυνόντων της Ένωσης με στελέχη του Δήμου και τελικά το θέμα λύθηκε, με την ΑΕΚ να ενημερώνεται ότι θα τηρηθούν να προβλεπόμενα και θα της παραχωρηθεί χώρος, όπως προβλέπεται για όλα τα μη κερδοσκοπικά σωματεία.

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Πρωτιά στα εισιτήρια της 23ης αγωνιστικής για την ΑΕΚ (pic)

Οι φίλαθλοι της «Ένωσης» έδωσαν δυναμικό παρών μετά το άνοιγμα των γηπέδων, με τα εισιτήρια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *