Αρχική / Αρχική Σελίδα / Γίνεται φρούριο το Πανθεσσαλικό ενόψει τελικού

Γίνεται φρούριο το Πανθεσσαλικό ενόψει τελικού

Πραγματικό φρούριο γίνεται το Πανθεσσαλικό, προκειμένου να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! Δείτε τι αποφασίστηκε στην πρώτη σύσκεψη για τη «μάχη» του άλλου Σαββάτου.

Σε εργοτάξιο θα μετατραπεί, μέχρι την ημέρα τέλεσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, το Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις, για να διασφαλιστούν, πρωτίστως, τα μέτρα ασφαλείας, τα οποία, για το επίπεδο του αγώνα και με βάση τη νομοθεσία, είναι ιδιαιτέρως αυστηρά. Παραμένει άγνωστο με ποιο τρόπο παρακάμφθηκε το μείζον θέμα ότι το Πανθεσσαλικό δεν έχει άδεια λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης, κάτι για το οποίο φαίνεται πως θα δοθεί προσωρινή λύση από την αρμόδια Αποκεντρωμένη Διοίκησης Θεσσαλίας & Στ.Ελλάδας.

Τα μέτρα ασφάλειας που θα ληφθούν περιλαμβάνουν και την ισχυρή αστυνομική παρουσία, η οποία θα περιλαμβάνει την παρουσία εκατοντάδων αστυνομικών και ισχυρής δύναμης ΜΑΤ με 320 διμοιρίες από όλη την Ελλάδα! Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, στη σημερινή σύσκεψη που έγινε στο Πανθεσαλικό συμμετείχε ο δήμαρχος Βόλου, Θάνος Θεοδώρου, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αγωνιστικού της ΕΠΟ, Ζήσης Βρύζας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, Γιάννης Τόλιας, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ν.Ιωνίας, Θανάσης Καλαμπόκας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Περικλής Λασκαράκης, ο υπεύθυνος εγκατάστασης του Πανθεσσαλικού Σταδίου, Τάσος Μιλάνος και εκπρόσωποι των ομάδων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζήσης Βρύζας είχε αρκετές ενστάσεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το στάδιο και έδωσε εντολή να λυθούν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, δεδομένου ότι η συντήρηση δεν ήταν και η καλύτερη τα τελευταία χρόνια. Σε ό,τι αφορά, ωστόσο, τον αγωνιστικό χώρο, παρά τη χρήση του γηπέδου από τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι σε άριστη κατάσταση. Σε αγώνα δρόμου θα επιδοθεί η ιδιωτική εταιρία που έχει αναλάβει τη φύλαξή του σταδίου και η οποία από σήμερα κιόλας ξεκίνησε την εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης με κάμερες, προκειμένου να ελέγχονται οι χώροι που προβλέπεται.

Όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη, τα εισιτήρια που θα διατεθούν σε κάθε ομάδα θα φθάσουν τα 9.000 και αυτό, προκειμένου να υπάρχουν κενά όπου θα τοποθετηθούν διμοιρίες των ΜΑΤ για να αποκλειστεί οποιαδήποτε επαφή μεταξύ οπαδών των δύο αντίπαλων ομάδων. Θα προηγηθεί, βέβαια, με την έλευσή τους στο Βόλο, προέλεγχος των οργανωμένων φιλάθλων, οι οποίοι θα υποβληθούν σε εξονυχιστικό έλεγχο σε δύο σημεία της πόλης από βορά και από νότο. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες για την εφαρμογή των μέτρων τάξης, θα γίνουν επίσημα γνωστές από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας τις επόμενες ώρες.

Πηγή: magnesianews.gr

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Σλίβκα: «Ξεχωριστή η ατμόσφαιρα στην OPAP Arena»

Τι είπε ο παίκτης της Λαμίας και διεθνής με την Εθνική Λιθουανίας για το αποψινό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com