Αρχική / Αρχική Σελίδα / Εκτός και ο Μπέργκ με ΑΕΚ!

Εκτός και ο Μπέργκ με ΑΕΚ!

Την αυστηρότητά του για το ξύλο που έπαιξαν οι παίκτες στον χθεσινό αγώνα έδειξε το πειθαρχικό όργανο της Σούπερλιγκ, τιμωρώντας με τέσσερις αγωνιστικές τον Μπεργκ και με τρεις τον Κουλιμπαλί!

 

Τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ θα χάσουν οι Μπεργκ και Κουλιμπαλί λόγω της σύρραξης που υπήρξε χθες στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, ενώ από τον αγώνα της Κυριακής θα απουσιάσει και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος λόγω της αποβολής του. Ο Μπεργκ δέχτηκε την τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών (3+1 επειδή ήταν αρχηγός), ο Κουλιμπαλί τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές, ενώ όπως είναι λογικό ο Βλαχοδήμος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική λόγω του μαρκαρίσματος στον Ενρίκε.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές οι Κρέσπο, Σάκχοφ και Ουάρντα, ενώ αναμένεται να τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές και ο Λέο Μάτος για το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό λόγω αγκωνιάς στον Μπεργκ. Εάν δεν μειωθεί η ποινή από τους αυτούς τους παίκτες θα απουσιάσουν στο παιχνίδι με την Ένωση στο ΟΑΚΑ.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

«Στη ΓΑΔΑ οι Καραπαπάς και Κουντούρης»

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα αμφότεροι καταθέτουν για όσα τους προσάπτει το παραπεμπτικό του διαβιβαστικού της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *