Αρχική / Αρχική Σελίδα / Η μεγαλύτερη νίκη του Δημήτρη Μελισσανίδη και όλου του αγνού κόσμου της ΑΕΚ για το “όνειρο” που έρχεται..

Η μεγαλύτερη νίκη του Δημήτρη Μελισσανίδη και όλου του αγνού κόσμου της ΑΕΚ για το “όνειρο” που έρχεται..

Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος

Βρισκόμαστε στην  τελική ευθεία για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και την πραγματοποίηση του μεγαλύτερου ονείρου εκατομμυρίων Αεκτζήδων και γενικά ολόκληρου του οργανισμού που λέγεται ΑΕΚ από την ημέρα της ίδρυσης της!

11218608_10206907336338412_1310546670830381810_n

Από τον Νοέμβριο του 2013(!!) που ανακοίνωσε την είδηση ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσιάζοντας το πλάνο και την μακέτα της Αγίας Σοφιάς , (κάνοντας μας όλους να ανατριχιάσουμε και να συγκινηθούμε) φτάσαμε στο τέλος Ιουνίου του 2017 (!!) για να πούμε ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τελειώνουμε σε έναν ΔΙΚΟ μας χώρο!

Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί  τι έχει μεσολαβήσει όλο αυτό το διάστημα ;; Πολλοί σίγουρα ναι , αλλά θα υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι που είτε θα έχουν ξεχάσει είτε μπορεί να σκέφτονται πολύ επιδερμικά είτε “εσκεμμένως ” ξεχνάνε για να μεταβιβάζουν τις ευθύνες εκεί που ..θέλουν ή εκεί που τους έχει “υπαγορεύσει” το ανόητο μυαλό τους να κάνουν.

Από τότε λοιπόν έως τώρα διαβάστε συνοπτικά τι έχουμε περάσει :

  • Δυο εκλογικές αναμετρήσεις , μια για εκλογή κυβέρνησης και μια για εκλογή Δημάρχου
  • Ένα Δημοψήφισμα
  • Αλλαγή 4 αρμόδιων υπουργών(!) καθ΄όλη αυτή την διάρκεια έως τώρα .
  • Αλλαγή 3 φορές του ονόματος του αρμόδιου υπουργείου!
  • Ψήφιση του Ρυθμιστικού Σχεδίου (στο οποίο ανήκει η Αγία Σοφιά ) μέσα από την Βουλή και μέσω αυτής της διαδικασίας νόμος του κράτους.
  • Προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας και πανηγυρική δικαίωση μέσω αυτού.
  • Συναντήσεις και συμφωνίες με την Περιφέρεια και για δεσμευμένα χρήματα που υπάρχουν για αθλητικές εγκαταστάσεις και για την υπογειοποίηση των γνωστών δρόμων.
  • Αλλεπάλληλες συναντήσεις σε επιτροπές όπως αυτή του ΚΕΣΑ και κάποιες  (μικρές) αλλαγές πάνω στο σχέδιο είτε λόγω διαφωνίας των επιτροπών είτε εις ένδειξη καλής θέλησης από την ΑΕΚ.
  • Νομοθετική ειδική ρύθμιση μέσω διαδικασίας ψήφισης  από την βουλή για να ξεπεραστεί ο σκόπελος της υψομετρικής μελέτης.
  • Τουλάχιστον 6 με 7 πορείες και διαδηλώσεις των φιλάθλων και οπαδών της ΑΕΚ για το γήπεδο φωνάζοντας με όλη τους την ψυχή για αυτό.
  • Αντιπορείες και αντιδιαδηλώσεις από ελάχιστα άτομα που ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την Νέα Φιλαδέλφεια (!) υπό τις “ευλογίες” της τοπικής αρχής υπό τον μεγάλο φόβο μάλιστα δημιουργίας πολύ σοβαρών επεισοδίων.

Σε όλα αυτά υπολογίστε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ανήκουν σε κυβέρνηση – κράτος -πολιτεία έχοντας οποιοδήποτε πόστο και που ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ  δημιούργησαν διάφορα προβλήματα με το κυριότερο να προσπαθούν να καθυστερήσουν όσο γίνεται περισσότερο το έργο.

Για τον νυν Δήμαρχο και για την νυν Δημοτική Αρχή που ήταν από τους ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ  στον να δημιουργηθούν διάφορων ειδών προβλήματα και μεγάλες καθυστερήσεις λίγο πολύ τα ξέρετε όλοι, και τα έχουμε γράψει επανειλημμένως.  Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω παρά μόνο ότι θα περάσουν από την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας έως η μεγαλύτερη ντροπή  και σαν την πιο μαύρη σελίδα αυτής για ΟΛΑ αυτά που έκαναν, για το μένος το μίσος και την εχθρότητα που έβγαλαν , για το μεγαλύτερο έργο της ιστορίας στην Νέα Φιλαδέλφεια  που μέσω αυτού θα αναπλαστεί και θα μεγαλουργήσει όλη η περιοχή. Μια περιοχή που ήταν είναι και θα είναι γνωστή παγκοσμίως λόγω του τεράστιου του ατελείωτου  μεγέθους που λέγεται ΑΕΚ.

9ab43734ec316b8ee1a52fd94114e3cc_67351

 

Για τελευταίους άφησα κάποιους δήθεν “ΑΕΚτζήδες” ..Μόνο και μόνο που γράφω ότι φέρνουν αυτήν την ιδιότητα αηδιάζω – οργίζομαι – θυμώνω και θλίβομαι στον μέγιστο βαθμό .  Η τελευταία δήλωση του Δημήτρη Αντριόπουλου έως προς το συγκεκριμένο θέμα ήταν η εξής :  “Πέρα από όλα αυτα τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε , το να βιώνω προσπάθεια δημιουργίας προβλημάτων από κάποιους Αεκτζήδες μου ήταν ιδιαίτερα λυπηρό και με σόκαρε . Δεν το έχω αντιμετωπίσει πουθενά αυτό , είτε ήταν με γήπεδο του Οσφπ είτε με Λάρισας είτε άλλου..”

Αυτή η δημόσια παραδοχή απλά ήρθε και επιβεβαίωσε όλα αυτά που ξέρουμε και λέμε χρόνια τώρα όσοι τέλος πάντων ασχολούμαστε .Η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει να δημοσιοποιήσει αυτά τα ονόματα για να μάθει ο κόσμος και να καταλάβει. Επίσης προσωπικά για εμένα επιβάλλεται να απαγορευτεί η είσοδος αυτών των ανθρώπων  έστω και για παρακολούθηση της ομάδας! Μαζί με αυτούς μακάρι να υπήρχε και ένας τρόπος ώστε να υποστούν τις ίδιες συνέπειες και όλοι αυτοί που με τόσο αφέλεια  , επιπολαιότητα και ανισορροπία στην σκέψη κατηγορούσαν την διοίκηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σχόλια τρομερά απαξιωτικά και ειρωνικά, και που τώρα βέβαια έχουν κρυφτεί στα καβούκια τους (όπως κρύφτηκαν και όταν τερμάτισε δεύτερη η ομάδα στα πλει οφ κερδίζοντας την συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς λίγκ.)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις όλα αυτά που περιγράψαμε πιο πάνω και συγχρόνως τον πόλεμο εκ των έσω και την αφέλεια εκατοντάδων άλλων οπαδών που δεν έχουν την ικανότητα να κρίνουν και να ιεραρχήσουν καταστάσεις γεγονότα και προβλήματα, τότε η νίκη του Δημήτρη Μελισσανίδη όχι απλά είναι μεγάλη αλλά είναι τεράστια!!

Και η νίκη αυτή διαμέσου του προσώπου  του αντανακλά στα πρόσωπα  εκατοντάδων χιλιάδων ΑΕΚτζήδων που υπεραγαπούν αυτήν την ομάδα!

Είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ΑΕΚ !

Είναι η νίκη του ΔΙΚΑΙΟΥ και της μεγάλης  προσπάθειας που έγινε με τεράστια υπομονή και επιμονή ώστε η ΑΕΚ να μεγαλουργήσει και να γυρίσει ξανά εκεί που ανήκει ..στην Νέα Φιλαδέλφεια!

 

Υ.Γ: Τα σκουπίδια να πάρετε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ για να ξεβρωμήσει ο τόπος, και που τόσα χρόνια καταπατούν παράνομα το άλσος και καμιά δημοτική αρχή δεν ενδιαφέρθηκε! Αλήθεια αυτοί οι ευαίσθητοι οικολόγοι και άνθρωποι τόσα χρόνια που ήταν;

19047072_10212363634342452_489403776_o

Ο χώρος ανήκει πλέον στην ΑΕΚ για να το μετατρέψει από χώρο βρωμιάς και δυσωδίας σε χώρο που θα λάμπει από καθαριότητα και που θα ομορφύνει την οπτική μας εικόνα  σε βαθμό που δεν μπορούμε να φανταστούμε.

Υ.Γ.2: Αναλογιστείτε τι περιγράψαμε πιο πάνω και από πόσα κύματα περάσαμε για να φτάσουμε στο τέλος για την άδεια , και σκεφτείτε τι έγινε για να φτιάξει το Καραϊσκάκη ο Οσφπ .

Και δεν μιλάω μόνο για το γεγονός ότι βγήκε από τον φάκελλο των Ολυμπιακών Αγώνων σε μια νύχτα το “Νίκος Γκούμας'” αλλά στο ότι την αμέσως επόμενη μέρα χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα είχαν υπογραφεί τα πάντα ώστε να γίνει το γήπεδο τους μέσα σε 6 με 8 μήνες.

Είπατε κάτι;

Εγώ ναι κάτι ακόμα τελευταίο : Γι αυτό ΑΕΚΑΡΑ μου είμαι περήφανος σε αγαπώ και σε λατρεύω! Γιατί ότι μα ότι έχεις καταφέρει, το έχεις καταφέρει με “αίμα” κόπο και κατάθεση ψυχής και συναισθήματος!

 

 

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Το βολ-πλανέ του Σέρχιο με τον Παναιτωλικό, καλύτερο γκολ της 19ης αγωνιστικής

Ο Τσίνο βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της 19ης αγωνιστικής της Super League. Το γκολ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com