Αρχική / Αρχική Σελίδα / Θέμα ημερών η έκδοση της άδειας για την «Αγιά Σοφιά»

Θέμα ημερών η έκδοση της άδειας για την «Αγιά Σοφιά»

Μόνο οι υπογραφές φαίνεται να έχουν μείνει για την έκδοση της άδειας και να ξεκινήσουν τα έργα για την “Αγιά Σοφία” ! Με το φάκελο να έχει ήδη πάρει αριθμό πρωτοκόλλου  στο ΥΠΕΝ, η Ένωση περιμένει πώς και πώς την έναρξη των έργων!

Το όνειρο εκατομμύρια ΑΕΚτζήδων φαίνεται να ολοκληρώνεται σιγά σιγά καθώς μένουν μερικές υπογραφές για να τελειώσουν όλα α διαδικαστικά και να ξεκινήσουν τα έργα.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ», το ζήτημα της υψομετρικής μελέτης (που ήταν το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας για την έκδοση της οικοδομικής άδειας) έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Με τα στελέχη του ΥΠΕΝ να έχουν εδώ και μέρες όλα τα απαραίτητα στοιχεία στα χέρια τους, το θέμα φαίνεται να έχει προχωρήσει. Ήδη έχει μπει αριθμός πρωτοκόλλου για την εξέταση του φακέλου και να μπουν οι τελικές υπογραφές.

Ο στόχος ήταν τα έργα να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο και όπως όλα δείχνουν ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί! Ίσως μάλιστα τα έργα να ξεκινήσουν και πριν το τελευταίο 10 ήμερο του Ιουνίου.

Μάλιστα ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους συνεργάτες του από την περασμένη Δευτέρα ώστε τα έργα να ξεκινήσουν την επόμενη μέρα της άδειας.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Πρωτιά στα εισιτήρια της 23ης αγωνιστικής για την ΑΕΚ (pic)

Οι φίλαθλοι της «Ένωσης» έδωσαν δυναμικό παρών μετά το άνοιγμα των γηπέδων, με τα εισιτήρια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *