Αρχική / Αρχική Σελίδα / Καυτό «κιτρινόμαυρο» καλοκαίρι με τα καλύτερα να έρχονται και τα συναισθήματα να εκτοξεύονται..

Καυτό «κιτρινόμαυρο» καλοκαίρι με τα καλύτερα να έρχονται και τα συναισθήματα να εκτοξεύονται..

Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος.

Ένα  κυριολεκτικά και μεταφορικά  καυτό δεκαήμερο αναμένεται να περάσει  όλος ο κόσμος αλλά και όλος ο οργανισμός που λέγεται ΑΕΚ. Κυριολεκτικά λόγω των καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν, και μεταφορικά λόγω αυτών των πολύ σημαντικών εξελίξεων που αναμένουμε στην αγαπημένη μας ομάδα, με κυριότερο αυτό της κατασκευής του γηπέδου.

11218608_10206907336338412_1310546670830381810_n

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας (αρχές Ιουλίου δηλαδή) κατά μεγάλη πιθανότητα η πολυπόθητη έκδοση της οικοδομικής άδειας πρέπει να είναι γεγονός.Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τι “έκρηξη” χαράς θα υπάρχει σε όλον τον κόσμο και τι συναισθήματα θα δημιουργηθούν.

Αυτό όμως που πρέπει να αναφέρουμε ενημερωτικά για να είμαστε ξεκάθαροι με τους αναγνώστες μας είναι τι μπορεί να συμβεί σε κάποια πιθανή προσφυγή κατά της άδειας ή στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων .

Ξεκαθαρίζω και τονίζω ότι η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ  ανεξάρτητα με το αν κάποιος  βαλτός ή εγκάθετος  έχει το απύθμενο θράσος ακόμα και τώρα μετά από τόσα και τόσα που έχουν γίνει να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια. Απλά επειδή η άδεια είναι μια διοικητική πράξη μπορεί ο οποιοσδήποτε που έχει ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  (δηλαδή να είναι κάτοικος της Νέας Φιλαδέλφειας) να την προσβάλει σαν μια τελευταία στην κυριολεξία απέλπιδα προσπάθεια όχι για να καταφέρει κάτι , αλλά για να δείξει πόσο πιστός είναι στις εντολές των “αφεντικών ” του ή για να αποδείξει για άλλη μια φορά  πόσο μεγάλο πόλεμο δέχθηκε η ομάδα ώστε να φτάσει στο τέλος.

Αν κάποιος καταφύγει σε μια τέτοια ενέργεια θα πρέπει να το κάνει εντός διαστήματος 60 ημερών από την ημέρα έκδοση της άδειας. Παράλληλα το δικαστήριο θα εξετάσει αν έχουν βάση αυτά που ζητάει μέσω της προσφυγής ο εκάστοτε που θα προβεί σε μια τέτοια διαδικασία , αφού μην ξεχνάμε στο σύνολο τους έχουν κριθεί όλα αυτά μέσω του ΣΤΕ και άλλων αρμοδίων οργάνων (περιβαλλοντολογικά – πολεοδομικά κ.τ.λ)

Αν εκδικαστεί τώρα  μια τέτοια προσφυγή  είναι στην διάθεση και την ευχέρεια του δικαστηρίου αν έχουν ξεκινήσει τα έργα αυτά να μην σταματήσουν καθόλου, έως την μέρα εκδίκασης της απόφασης . Όπως και να έχει η απόφαση σε πιθανό τέτοιο σενάριο βγαίνει πολύ γρήγορα σε διάστημα δηλαδή μεταξύ 2 και 4 εβδομάδων.

γηπεδο

Συμπέρασμα :

Όποιος και αν φτάσει να κάνει μια τέτοια ενέργεια το μόνο που θα “καταφέρει” (και πάλι με μικρές πιθανότητες και αυτό) είναι να καθυστερήσει για ένα μήνα το έργο και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Το σίγουρο όμως που θα καταφέρει είναι να είναι κατάπτυστος για όλη την υγιή  κοινωνία και να περάσει στην συνείδηση του κόσμου σαν το τελευταίο ξεφτιλισμένο εμπόδιο που βρέθηκε μπροστά του, ώστε να φτάσει στην δημιουργία αυτού του στολιδιού αυτού του παλατιού που θα φωτίσει όλη την οικουμένη!

Ανάφερα λοιπόν ένα τέτοιο πιθανό σενάριο για να είναι ενημερωμένοι όλοι οι αναγνώστες μας.

Η οικοδομική άδεια είναι προ των πυλών και ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να μας  σταματήσει !

ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ..

ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Αυτός ο τομέας είναι ο δεύτερος καυτός που έως συνήθως γίνεται απασχολεί όλον τον κόσμο το καλοκαίρι. Φέτος ο προγραμματισμός είναι πολύ καλός και οι κινήσεις στοχευμένες.

Η αρχή έγινε με τον Λόπες ενώ επισημοποιήθηκαν και οι μεταγραφές των Τσιντώντα και Γιακουμάκη.

Παίχτες της ΑΕΚ θα πρέπει λογικά να θεωρούνται επίσης οι Λιβάγια και Κλωναρίδης αφού το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να έχουν αίσιο τέλος οι υποθέσεις τους. Φυσικά μιλάμε για 2 πολύ καλές κινήσεις αφού ο μεν πρώτος μόνο και μόνο που έχει μια γεμάτη σεζόν στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας σημειώνοντας μάλιστα 7 γκολ τα λέει όλα , ενώ ο δεύτερος είναι ένας ταχύτατος ελπιδοφόρος Έλληνας παίχτης που βοήθησε τα μέγιστα την προηγούμενη  χρονιά την ομάδα του. Μην ξεχνάμε το πέρασμα του παλιότερα από την ΑΕΚ και ότι είναι  μια επιλογή που την ήθελε πολύ ο Χιμένεθ αφού σε ένα από τα στοιχεία που φαίνεται ότι θα χτιστεί η νέα ΑΕΚ είναι η ταχύτητα.

ΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..

Η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει άλλες τουλάχιστον 3 μεταγραφές και αυτές είναι στις θέσεις του στόπερ του εξτρέμ και του επιθετικού . Πληροφορίες που υπάρχουν λένε ότι σε μια από αυτές τις θέσεις το όνομα που θα ακουστεί θα κάνει μεγάλο “γκέλ” στον κόσμο..

Όλα αυτά ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τις υποθέσεις του Σκόκο και του Αραούχο..

18767565_10155364749779153_7578638333181769973_n

Και αφού αναφερθήκαμε σε αυτές τις υποθέσεις θέλω να επισημάνω ότι όσοι μας διαβάζετε θα είχατε ενημερωθεί πλήρως σχετικά με το τι συμβαίνει με αυτούς τους δυο παίχτες.

Πριν 20 μέρες είχα αναφέρει όλα τα πιθανά σενάρια που μπορεί να υπάρξουν και δικαιωθήκαμε απόλυτα με τις εξελίξεις. Είχα τονίσει ότι μην περιμένετε οποιαδήποτε εξέλιξη στην περίπτωση του Αραούχο πριν τον Ιούλιο και ότι με τον Σκόκο θα κριθεί μέχρι το τέλος του μήνα ή αρχές του επόμενου.

Τα γεγονότα λοιπόν πάλι μας δικαιώνουν ανεξάρτητα με τον βομβαρδισμό των μπερδεμένων ειδήσεων που υπάρχουν από δεκάδες site οπαδικά ή ουδέτερα.

Όσον αφορά τον Σκόκο θα υπάρχουν άμεσες εξελίξεις τις επόμενες μέρες με τις πιθανότητες να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα να μην έχουν αλλάξει και να είναι υπαρκτές βάση πολύ καλής οικονομικής πρότασης που του έχει κάνει η ΑΕΚ. Η τελική απόφαση όμως θα παρθεί από τον ίδιο. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του  ίσως και μια πιθανή  προσφορά – δέλεαρ από κάποια άλλη ομάδα (που και αυτό το είχαμε αναφέρει ) σε χρηματικά δεδομένα που δεν μπορεί (και είναι απολύτως ΛΟΓΙΚΟ ) να προσφέρει η ΑΕΚ και ο “κάβουρας” Μελισσανίδης . ( Το ειρωνικό σχόλιο αυτό για όλους αυτούς τους ΑΕΚτζήδες που τόσο εύκολα βγάζουν συμπεράσματα και έχουν την χολή στο στόμα , γιατί αδυνατούν να εφαρμόσουν την στοιχειώδη λογική στην σκέψη τους βλέποντας ώριμα  σφαιρικά  τις καταστάσεις που διαμορφώνονται) .

Όπως και να έχει αυτή υπόθεση θα τελειώσει σύντομα θετικά ή αρνητικά με τις πιθανότητες να είναι αρκετές ακόμα και αυτή την στιγμή..

Τώρα όσον αφορά τον Αραούχο και σε αυτήν την περίπτωση  τίποτα δεν έχει τελειώσει και όλα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις της διοίκησης της Λας Πάλμας αλλά και του προπονητή της. Αν ενισχυθεί η συγκεκριμένη ομάδα με άλλους παίχτες στην επίθεση και ο προπονητής της ομάδας κρίνει ότι δεν υπάρχει χώρος για τον Αραούχο τότε ο δρόμος ανοίγει. Και θα ανοίξει με την προοπτική δανεισμού για ακόμα ένα χρόνο με την ΑΕΚ να πληρώνει το 50% της ιδιοκτησίας του παίχτη στην Ισπανική ομάδα.

Αυτό είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ  σενάριο που υπάρχει αυτή την στιγμή αλλά όπως τόνισα θα πρέπει να υπάρχει ακόμα αναμονή για να δούμε τις εξελίξεις .

Σημειώνουμε και τονίζουμε ότι ανεξάρτητα με την υπόθεση Αραούχο και το πως θα καταλήξει η ΑΕΚ ψάχνει ήδη για έναν επιθετικό όπως αναφέραμε πιο πάνω.

Σαν ένα ακόμα τελευταίο  σχόλιο θα ήθελα να επισημάνω τα εξής :

Να μην παρασύρετε ο κόσμος της ΑΕΚ από δεκάδες δημοσιεύσεις που γίνονται καθημερινά από διάφορα site που έχουν σκοπό μόνο τα “κλικ” και την επισκεψημότητα αδιαφορώντας για την σωστή και έγκυρη ενημέρωση.

Ο καθένας με την πάροδο του χρόνου κρίνεται βέβαια και για την σοβαρότητα του , και για την εγκυρότητα του αλλά και για τις γεμάτες αγνές προθέσεις που έχει έως προς την ενημέρωση γύρω από τα τρία μαγικά γράμματα που συνοδεύουν την ζωή μας..

Μείνετε συντονισμένοι στο ΑΕΚ passion για ένα καυτό όπως είχαμε υποσχεθεί ¨κιτρινόμαυρο” καλοκαίρι σε όλα τα επίπεδα!

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη συνάντηση Αλμέιδα-Ηλιόπουλου

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αργεντίνου τεχνικού με το νέο Πρόεδρο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Έπειτα από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *