Αρχική / Αρχική Σελίδα / Κρούση σε Βαδίγιο;

Κρούση σε Βαδίγιο;

Ισπανική ιστοσελίδα έγραψε ότι η ΑΕΚ εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον  22χρονο εξτρέμ της Ουέσκα.

Και η ονοματολογία καλά κρατεί. Μεταγραφική γαρ περίοδος και οι αναφορές από Ισπανία έχουν την τιμητική τους (ελέω Μανόλο φυσικά).  Αυτή τη φορά, επανήλθε στην επικαιρότητα για την ΑΕΚ το όνομα του Αλβάρο Βαδίγιο. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα ”Deportes COPE Huesca ” έγραψε ότι «Η Ουέσκα έχει δεχθεί μια δυνατή προσφορά από την ΑΕΚ για τον Βαδίγιο».

Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 22χρονος ακραίος επιθετικός απασχολεί το κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ, αφού τον Ιανουάριο του 2016 η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του, τελικά όμως ο παίχτης κατέληξε στην Ουέσκα.

Ο Βαδίγιο είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ τη σεζόν που πέρασε πραγματοποίησε 35 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με απολογισμό 7 γκολ και 3 ασίστ.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Κατάρρευση σε πέντε λεπτά και ήττα για την ΑΕΚ Β’ στην Ηλιούπολη

Οι «κιτρινόμαυροι» του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ηττήθηκαν με 3-1 στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης από την τοπική …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com