Αρχική / Αρχική Σελίδα / ”Λίγο πριν την σέντρα” μια συνέντευξη έκπληξη..

”Λίγο πριν την σέντρα” μια συνέντευξη έκπληξη..

Συντονιστείτε και σήμερα να να ακούσετε ζωντανά την εκπομπή ”Λίγο πριν την σέντρα” που μιλάει μόνο για ΑΕΚ.

λιγο πριν την σεντρα

Μαζί μας σήμερα ο υπεύθυνος της ακαδημίας SANTOS Πανοράματος κύριος Μάκης Ιωσηφίδης που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και λειτουργεί  υπό την αιγίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ

Θα μας μιλήσει για την προσπάθεια που γίνεται στην Βόρεια Ελλάδα να βρεθούν ταλέντα, πόσο δύσκολο είναι να λειτουργεί σε μια πόλη που είναι μακριά από την έδρα της ΑΕΚ αλλά και το που θα πρέπει να απευθύνονται όλοι όσοι φίλοι Ενωσίτες και όχι μόνο θα μπορούν να γράψουν τα παιδιά τους σε μια κιτρινόμαυρη ακαδημία.

Μια ακαδημία η οποία λειτουργεί κάτω από επαγγελματικά πρότυπα και  ευελπιστούμε στο μέλλον να δούμε παιδιά δικά μας μέσα από τα σπλάχνα της στην μεγάλη ομάδα.

Φυσικά και θα υπάρξει αφιέρωμα στην σημερινή μέρα που είναι ημέρα μνήμης, η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ, ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έχουν γίνει ποτέ στην ανθρωπότητα.

Όλο το ρεπορτάζ για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ από τα στελέχη του AEKpassion σε ζωντανή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας.

Στα μικρόφωνα του ΑΕΚpassion radio οι Μιχάλης Μικελλής και Τάσος Κυριτζόγλου

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Θείος Μιχάλη Κατσούρη: «Είναι ντροπή αυτό που γίνεται»

Ξέσπασμα από τον θείο του Μιχάλη με αφορμή το εμετικό πανό που σήκωσαν οι αμετανόητοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com