Αρχική / Αρχική Σελίδα / Λασκαράκης: Όλα θα είναι έτοιμα για τον τελικό.

Λασκαράκης: Όλα θα είναι έτοιμα για τον τελικό.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ θεσσαλίας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Τη σημερινή σύσκεψη για τον τελικό στο Πανθεσσαλικό:

«Θα γίνει μια σύσκεψη που θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Ο Δήμος Βόλου θα συμβάλει τα μέγιστα. Είναι εδώ ο κ. Βρύζας από πλευράς ΕΠΟ, εκπρόσωποι της αστυνομίας και από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Γίνονται άοκνες προσπάθειες για να είναι έτοιμα όλα και να γιορτάσουμε τον τελικό του Κυπέλλου. Χρειάζονται να γίνουν πολλά».

-Τις επιφυλάξεις της αστυνομίας:

«Η αστυνομία έχει τις αντιρρήσεις της για θέματα ασφαλείας, αλλά αισιοδοξούμε πως θα μπορέσουμε να τις ξεπεράσουμε εξασφαλίζοντας τις συνθήκες ασφαλείας. Η αστυνομία διατηρεί τις επιφυλάξεις της και κατά τη μνήμη μου πολύ σωστά πράττει, αλλά είμαι βέβαιος πως θα αρθούν, όταν δοθούν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις και θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να πληρούνται πλήρως όλες οι προϋποθέσεις που απαιτούνται για τον τελικό».

-Το πώς θα μοιραστούν τα εισιτήρια:

«Δεν ισχύει αυτό για 9.000 θεατές που έχει γραφτεί. Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει ποιες θα είναι οι κενές ζώνες. Αν δεν αποφασιστεί αυτό πώς θα κριθεί πόσα εισιτήρια θα πάρουν οι δύο ομάδες; Αυτά όλα είναι πιθανολογήσεις ή προϊόντα από όσα είχαν γίνει στον τελικό της Λάρισας με τον Παναθηναϊκό πριν από αρκετά χρόνια».

-Το αν υπάρχει κλειστό κύκλωμα με κάμερες σε λειτουργία:

«Κάμερες υπάρχουν στους εξωτερικούς χώρους του γηπέδου και λειτουργούν. Θα τοποθετήσουμε σύστημα και εντός του γηπέδου. Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να είναι το γήπεδο λειτουργικό. Δεν είμαι ειδικός για να γνωρίζω πόσες μέρες θα απαιτηθούν και αν προλαβαίνουμε. Αυτό το ξέρει η εταιρεία που θα αναλάβει να τις εγκαταστήσει. Προφανώς αν χρειάζονται δέκα μέρες για να τοποθετηθούν κάμερες τζάμπα συζητάμε».

-Την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου:

«Ο χλοοτάπητας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ήδη παρακολουθείται από γεωπόνο και θα είναι χαλί».

-Το αν υπάρχουν τουαλέτες στο γήπεδο:

«Έχει μεριμνήσει ο Δήμος Βόλου γι’ αυτό. Θα τοποθετηθούν χημικές τουαλέτες στα σημεία του γηπέδου που δεν λειτουργούν τουαλέτες, γιατί δεν λείπουν από όλο το γήπεδο. Θα τοποθετηθεί επαρκέστατος αριθμός για να εξυπηρετηθούν όλοι οι φίλαθλοι».

ΠΗΓΗ: ΣΠΟΡ FM

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Τα μαζεύει άρον άρον το Sportime για ψευδές δημοσίευμα εναντίον Μελισσανίδη

Σε δήλωση αποκατάστασης της αλήθειας προχώρησε το Sportime, που παραδέχτηκε ψευδές ρεπορτάζ που δημοσίευσε, περί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com