Αρχική / Αρχική Σελίδα / Μανώλης Γιακουμάκης: Στόχος του Γιώργου να καθιερωθεί στην ΑΕΚ

Μανώλης Γιακουμάκης: Στόχος του Γιώργου να καθιερωθεί στην ΑΕΚ

Ο πατέρας Γιακουμάκης μιλά με περηφάνεια για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης.

 

Ο Μανώλης Γιακουμάκης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, είναι ο πλέον κατάλληλος να μιλήσει για το γιο του Γιώργο, που από χτες εντάχθηκε και επισήμως στο δυναμικό της ΑΕΚ.  Ο …περήφανος μπαμπάς, με συνέντευξή του στο prismanews, αναφέρεται στην εξέλιξη του γιου του, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα, και οριοθετεί τους νέους στόχους του στην ΑΕΚ.

«Είναι μεγάλη χαρά για ένα πατέρα να βλέπει το γιο του να τον ξεπερνάει. Είμαι χαρούμενος για δυο σημαντικούς λόγους, ο βασικός είναι ότι ο Γιώργος είναι εξαιρετικό παιδί και κατά δεύτερον καλός ποδοσφαιριστής. Από μικρός είχε όνειρα. Πάλευε καθημερινά για αυτά και μάλιστα πολύ σκληρά. Από δεκαπέντε χρονών είχε συμπεριφορά επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ήταν απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις, έκανε ατομικές προπονήσεις, γυμναστήριο, διατροφή και στερήθηκε πολλά πράγματα που είχαν τα άλλα παιδιά της ηλικίας του. Το βασικό, όμως, ήταν ότι είχε τύχη. Η τύχη χρειάζεται σε έναν ποδοσφαιριστή για να πετύχει αυτά που επιθυμεί.»

Για το αν η ΑΕΚ είναι το ταβάνι του Γιώργου Γιακουμάκη: «Η ΑΕΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και σίγουρα αποτελεί όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή το αποτελέσει μέλος της. Ο Γιώργος έχει ακόμα αρκετούς στόχους να πετύχει. Να έχει την υγεία του πάνω απ’ όλα. Το να φορέσει το εθνόσημο είναι ένα από αυτά και ίσως και μια μεταγραφή στο εξωτερικό. Στην παρούσα φάση στόχος είναι η καθιέρωση στην ΑΕΚ για να ανταποδώσει την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο αλλά να δικαιώσει όλους αυτούς που πίστεψαν και επένδυσαν σε αυτόν».

Για το αν και πόσο βοήθησε ο ίδιος με την εμπειρία που διέθετε στην πορεία του Γιώργου, σχολίασε: « Από μικρό παιδί ήταν στα γήπεδα. Στην αρχή έβλεπε τον πατέρα του σαν ποδοσφαιριστή και στην συνέχεια σαν προπονητή. Το αγάπησε αυτό το άθλημα, ήταν σχεδόν ένα με την ζωή του. Εγώ προσπάθησα να τον συμβουλεύω, να τον στηρίζω στα δύσκολα και να τον επικρίνω πάντα με όμορφο τρόπο για τα λάθη του. Κάθε παιδί έχει σαν το πρώτο ίνδαλμα του τον πατέρα του. Έτσι και ο Γιώργος. Είχαμε μια σχέση περισσότερο φιλική παρά πατέρα με γιο. Προσπάθησα να του μεταφέρω ό,τι ήξερα και να τον κάνω να γίνεται καθημερινά καλύτερος άνθρωπος, εκτός από αθλητής. Ο Γιώργος ήταν πάντα ένα παιδί χαμηλών τόνων, μετρημένο και χωρίς έπαρση.

Τέλος, για το ποιοι είναι οι άνθρωποι που βοήθησαν τον Γιακουμάκη στην μέχρι σήμερα πορεία του ανέφερε ότι: « Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όλο το οικοδόμημα του ΠΟΑ. Από τις ακαδημίες, και όσους τις αποτελούν, γιατί κάνουν καταπληκτική δουλειά. Τον Μανώλη Πατεμτζή, ο οποίος πίστεψε , στήριξε και έδωσε την ευκαιρία στο παιδί μου να δείξει τα πρώτα δείγματα γραφής και όσους συνεργάστηκε αυτά τα πέντε χρόνια στον Πλατανιά, κάνοντας μια ειδική αναφορά στον Γιώργο Παράσχο».

 

 

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Ζούρος: «Συγκέντρωση και συνέπεια στο αμυντικό κομμάτι για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα»

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή της «Βασίλισσας», ενόψει του αγώνα με την Χάποελ Χολόν στα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *