Αρχική / Αρχική Σελίδα / Νέο χτύπημα εκ των έσω στην ΑΕΚ

Νέο χτύπημα εκ των έσω στην ΑΕΚ

Οι ίδιοι άνθρωποι που προσπάθησαν να κηρύξουν άκυρη την ίδρυση ΠΑΕ και ΚΑΕ, και ενώ προσπαθούν να ακυρώσουν ακόμα και το παραχωρητήριο του γηπέδου, τώρα ταλαιπωρούν τους ανθρώπους που έσωσαν την ΑΕΚ στέλνοντας τους σε ανακριτές και δικαστήρια, επειδή όταν η ομάδα έπαιζε στη Γ εθνική τα έσοδα δεν πήγαιναν στο.. βόλει και στο χάντμπολ.

Κάποια πράγματα δυστυχώς μόνο στην ΑΕΚ μπορόυν να συμβούν.. Η εφημερίδα GOAL αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τα χρήματα που πέρασαν (αναγκαστικά) από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ τη σεζόν 2013-14 όταν η ΑΕΚ έπαιζε στην Γ Εθνική. Οι ίδιοι που προσπάθησαν να ακυρώσουν την ίδρυση ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ που δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2014, και που προσπαθούν να ακυρώσουν το παραχωρητήριο του οικοπέδου της ΑΕΚ στην “Δικέφαλος”  για να χτιστεί το νέο γήπεδο ξαναχτύπησαν.

Για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται κατηγορούνται άνθρωποι που έσωσαν την ΑΕΚ από τον αφανισμό επειδή τα έσοδα της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ τη σεζόν 2013-14 επεστράφησαν στην ποδοσφαιρική ομάδα, και δεν μοιράστηκαν σε όλα τα τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Προφανέστατα κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι Μελισσανίδης και Αγγελόπουλος μπήκαν μπροστά το καλοκαίρι του 2013 και δεν τους άφησαν να πάρουν στα χέρια τους την ΑΕΚ, ενώ με μια μετοχή είχαν μάθει να κυριαρχούν στις συνελεύσεις της. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν κληθεί σε απολογία από την Ερασιτεχνική για τις συνεχείς κινήσεις εναντίον της, και στην επόμενη γενική συνέλευση θα αποτελέσουν παρελθόν από μέλη της, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη διαγραφεί σύμφωνα με πληροφορίες.

Από εκεί και πέρα (και με τη διαδικασία σε εξέλιξη) είναι δεδομένο πως τα μέλη του ΔΣ της μάνας ΑΕΚ  θα είναι καλυμμένοι και τυπικά και ουσιαστικά αφού όλα τα χρήματα έμειναν στην ΑΕΚ (αλλά προφανέστατα για το ποδόσφαιρο και για το γήπεδο και όχι για τα άλλα τμήματα της ερασιτεχνικής).

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Δημητριάδης: «Ο Μελισσανίδης τίμησε την ιστορία της ΑΕΚ σε ένα παλάτι, με αξίωσε ο Θεός να ζήσω τα 100 χρόνια»

Διαβάστε όλα όσα είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και άλλοτε επί σειρά ετών Γενικός Αρχηγός της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *