Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Οι ειδήσεις που προκύπτουν από την έγκριση της υψομετρικής!

Οι ειδήσεις που προκύπτουν από την έγκριση της υψομετρικής!

Παραθέτουμε ορισμένα σημεία του σχετικού εγγράφου που εκτιμούμε πως έχουν τη σημασία τους, παρ’ ότι δεν είναι άγνωστα σε όσους έχουν ασχοληθεί με το θέμα. Για να γίνει κατανοητό πως θα είναι το γήπεδο όταν κατασκευαστεί. Η χωρητικότητά του θα είναι κοντά στις 31.500 θέσεις και το γήπεδο θα περικλύεται από πολύ όμορφους πεζοδρόμους, οι οποίοι θα εξυπηρετούν τόσο τους θεατές όταν υπάρχουν αγώνες, όσο και τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας, τις υπόλοιπες μέρες.

Συγκεκριμένα διαβάσαμε μεταξύ άλλων:

  • Το γεγονός ότι πρόκειται να κατασκευαστεί το έργο ‘’Κέντρο Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής με μέγιστη χωρητικότητα 31.500 θεατές, δηλαδή με χωρητικότητα μεγαλύτερη των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) θεατών και ως εκ τούτου έχουν εφαρμογή τα προβλεπόμενα από το άρθρο, παραγρ. 7 του Ν.4067/2012 (Α΄79), όπως αυτό συμπληρώθηκε και τροποποιήθηκε με το άρθρο 13 του Ν.4467/2017 (Α΄56).
  • Ότι παράλληλα και πριν την έναρξη κατασκευής των πεζοδρόμων, θα πρέπει να τακτοποιηθούν θέματα που αφορούν στο χώρο που βρίσκεται το αμαξοστάσιο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.
  • Σύμφωνα με το Ν. 4277/2014 άρθ.42 παρ.4 εγκρίθηκε μεταξύ άλλων η τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με την επέκταση και τη μετατόπιση ρυμοτομικών και οικοδομικών γραμμών με την οποία προβλέπεται μεταξύ άλλων η δημιουργία δυο πεζοδρόμων βόρεια και ανατολικά του οικοδομικού τετραγώνου Ο.Τ. 295, ενώ με την υποπαραγρ. (δδ) της ιδίας παρ. του άρθ. 42 και για την λειτουργική ενσωμάτωση των επιτρεπόμενων χρήσεων στον αστικό ιστό, επιτρέπεται η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου και των περιμετρικών πεζοδρόμων με την πραγματοποίηση εκσκαφών έως 5 μέτρα και επιχώσεων έως 2 μέτρα.

Το A’ μέρος του ρεπορτάζ μας εδώ

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

ΕΠΟ: «Η επιλογή και ο ορισμός θα γίνονται πάντα από την ΚΕΔ»

Τι δήλωσε η Ομοσπονδία στη δική της εκδοχή για την σημερινή συνάντηση. Σήμερα στα γραφεία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com