Αρχική / Αρχική Σελίδα / Ούγκο κάντο όπως ο Τσιμπούρ…

Ούγκο κάντο όπως ο Τσιμπούρ…

Ο Αλμείδα θα βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικό κυπέλλου και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ένας παίκτης που ήρθε για καλύτερες προσδοκίες στην ΑΕΚ αλλά δεν κατάφερε να δείξει πολλά πράγματα. Ο τελικός λοιπόν είναι ένας αγώνας που μπορεί με ένα του γκολ να κρίνει το αποτέλεσμα και ξεπλύνει το ονομά του, όπως έκανε πέρσι ο Τσιμπούρ.

Όπως ο Αλμέιδα φέτος έτσι και ο Τσιμπούρ πέρσι δεν κατάφεραν να προσφέρουν τα ανάλογα στην ΑΕΚ. Ο Αλγερινός , ο οποίος ήρθε ως βασικός φορ στην ΑΕΚ, ήταν από τους πρωταγωνιστές του περσινού τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό και πρώην ομάδα του. Η χρονιά του Τσιμπούρ μοιάζει πολύ με αυτή του Αλμέιδα που ενώ ήρθαν για βασικοί κατέληξαν να είναι στο πάγκο και να μην αγωνίζονται καθώς οι τραυματισμοί αλλά και η ηλικία που είχαν δεν τους επέτρεπε να βρίσκονται στη κατάλληλη φόρμα. Ο τρομοκράτης όμως με δικό του γκολ κόντρα στον Ατρόμητο έστειλε την ΑΕΚ στον τελικό και εκεί ξελάσπωσε το όνομα του. Μέχρι τον τελικό ο Τσιμπούρ είχε ακούσει πάρα πολλά από τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ , ο ίδιος όμως περίμενε να δώσει την δίκη του απάντηση μέσα στο γήπεδο.

Και ως επί το πλείστον το έκανε! Με δικό του τέρμα, το οποίο ουδείς δεν μπορεί να ξεχάσει, ειδικά το σπριντ που κάνει, σφράγισε το κύπελλο για την ΑΕΚ. Ένα γκολ επιπέδου Τσιμπούρ! Όπως και να το κάνουμε το περσινό κύπελλο το χρωστάμε λίγο πολύ και στον Αλγερινό, για αυτό και εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ για εκείνη την βραδιά.

Έτσι λοιπόν μου έρχονται μνήμες από το περσινό τελικό, ο οποίος ήταν και πιο δύσκολος από τον φετινό καθώς η ΑΕΚ δεν κατέβαινε ως φαβορί. Μνήμες που θα ήθελα να ξανά ζήσω, και θέλω να δω τον Αλμέιδα να το καρφώνει όπως ο Τσιμπούρ. Να το κάνει με το δικό του τρόπο, έτσι όπως το έκανε και με την Ξάνθη και μας ξεσήκωσε όλους. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι κάτι είδε ο Χιμένεθ και τον πήρε στην αποστολή, ίσως είδε αυτό που θέλουμε να δούμε όλοι το Σάββατο. Δηλαδή ένα Αλμέιδα που θα βρει το χώρο θα ζυγίσει το σουτ και με μια καραβολίδα θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα μαζί με τον Γλύκο. Μένει λοιπόν να δούμε αν θα δικαιώσει τον προπονητή και ξελασπώσει το ονομά του.

Ερρίκος Σουλολλάρι

Σχετικά με AEK PASSION

Ελέγξτε επίσης

Ελίασον: «Ήταν μια σημαντική νίκη, οι φίλαθλοι έμειναν στο γήπεδο για ώρα και μας αποθέωσαν»

Ο Νίκλας Ελίασον σε δηλώσεις που έκανε σε Μέσο της πατρίδας του αναφέρθηκε στην απόδοση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *