Αρχικη / Αρχική Σελίδα / Ο γιος του Σαββίδη προκαλεί: «Την Κυριακή να τους δείξουμε πάλι ποιος είναι ο καλύτερος» (ΦΩΤΟ)

Ο γιος του Σαββίδη προκαλεί: «Την Κυριακή να τους δείξουμε πάλι ποιος είναι ο καλύτερος» (ΦΩΤΟ)

Λίγες ημέρες μετά την σφαγή της ΑΕΚ στο Βόλο και την κλοπή του τίτλου, ο γιος του Σαββίδη καλεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή για «για να δείξουμε ξανά ποιος είναι ο καλύτερος»!

«Την Κυριακή όλοι Τούμπα! Για να κόψουμε κάθε συζήτηση! Για να δείξουμε ξανά ποιος είναι ο καλύτερος! Και για να κόψουμε κάθε συζήτηση στο μέλλον, αυτή η φωτογραφία που κρατάω τον πυρσό, τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για το Κύπελλο πάνω στο λεωφορείο» έγραψε χαρακτηριστικά ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος για ακόμη μια φορά με ανάρτηση του προκαλεί την οικογένεια της ΑΕΚ.

 

18361815_1670966256261839_948285374_n-1

Περί AEKPASSION

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφιέρωμα της L’ Equipe στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ

Η L’ Equipe στην ηλεκτρονική της μορφής έκανε ένα αφιέρωμα στο τμήμα χειροσφαίρισης της «Ένωσης» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *