Αρχική / Αρχική Σελίδα / Σε λίγη ώρα η ανακοίνωση..

Σε λίγη ώρα η ανακοίνωση..

Βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα με τα μη αριθμημένα εισητήρια, επίσεις αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για το αν διεξαχθεί ο τελικός η όχι..

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε τα ξημερώματα, το υφυπουργείο Αθλητισμού ενημέρωσε πως το πρωί της Παρασκευής θα παρθεί η οριστική απόφαση για τον τελικό του Κυπέλλου.

Σε έκτατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τα μεσάνυχτα το υπουργείο αποφάσισε να μην διεξαχθεί ο τελικός το Σάββατο (6/5/2017) και μάλιστα υπήρξε η εξής πρόταση : Τη στιγμή που κάθε φίλαθλος θα κόβει το εισιτήριο του στην είσοδο του γηπέδου, να τοποθετείται πάνω ένα αυτοκόλλητο με τον αριθμό της θέσης του και με αυτόν τον τρόπο να κατευθύνεται στη συνέχεια προς αυτήν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Με βάση την τήρηση των κανόνων της νομιμότητας και την ασφάλεια των πολιτών πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν να βρίσκονται σε εξέλιξη, διαβουλεύσεις όλων των εμπλεκόμενων μερών (ΕΛΑΣ, ΕΠΟ, ομάδες) ούτως ώστε να μπορέσει να ξεπεραστεί το πρόβλημα των μη αριθμημένων εισιτηρίων, που υπάρχει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και εμποδίζει την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλου Ποδοσφαίρου. Αναμένουμε την τελική πρόταση από τη διοργανώτρια Αρχή η οποία θα εξασφαλίζει τόσο την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, όσο και την ασφάλεια των θεατών αλλά και την ελάχιστη, κατά το δυνατόν, ταλαιπωρία τους. Το πρωί θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Έχουμε τονίσει ξανά ότι ο Τελικός του Σαββάτου αποτελεί ένα πολλαπλό τεστ. Ένα τεστ για όλους μας. Δεν ξεκίνησε καλά. Αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι η προσήλωση της Πολιτείας στην ουσιαστική εφαρμογή του Νόμου.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Τα μαζεύει άρον άρον το Sportime για ψευδές δημοσίευμα εναντίον Μελισσανίδη

Σε δήλωση αποκατάστασης της αλήθειας προχώρησε το Sportime, που παραδέχτηκε ψευδές ρεπορτάζ που δημοσίευσε, περί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com