Αρχική / Αρχική Σελίδα / Στα χέρια της ΑΕΚ η υψομετρική!

Στα χέρια της ΑΕΚ η υψομετρική!

Η Ένωση κατάφερε μία μόλις μέρα μετά την έγκριση της υψομετρικής μελέτης να την έχει ήδη στα χέρια της και η έκδοση της οικοδομικής άδειας είναι θέμα ημερών!

Η ΑΕΚ πήρε στα χέρια της την υψομετρική μελέτη και το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα τη καταθέσει στο ΥΠΑΠΕΝ και θα περιμένει την έκδοσης της οικοδομικής άδειας. Ο Δήμος ήταν αυτός που καθυστερούσε το έργο και δεν έβαζε την υπογραφή του για τη υψομετρική μελέτη. Με το ΥΠΑΠΕΝ να παίρνει την αρμοδιότητα της έγκρισης, όλες οι διαδικασίες δρομολογήθηκαν ταχύτατα και πλέον στην Ένωση αφού καταθέσουν στο υπουργείο την υψομετρική θα περιμένουν την έκδοση της οικοδομικής άδειας, με τα έργα να ξεκινούν άμεσα!

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Η Παρακάμερα της αναμέτρησης ΑΕΚ-Άρης (vid)

Δείτε μέσα από το βίντεο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ το τελετουργικό με το επετειακό κορεό των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *