Αρχική / Αρχική Σελίδα / Στο Υπουργείο Υποδομών ο φάκελος για την «Αγιά Σοφιά»

Στο Υπουργείο Υποδομών ο φάκελος για την «Αγιά Σοφιά»

Tο Υπουργείο ζήτησε υπηρεσιακώς τους φακέλους για την υψομετρική της «Αγιά Σοφιάς» από την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας.

Έπειτα από την ψήφιση της ρύθμισης που μετέφερε όλες τις αρμοδιότητες στο Υπουργείο Υποδομών και την δημοσίευσή της στο ΦΕΚ, έγινε και το επόμενο βήμα, με το Υπουργείο να ζητά υπηρεσιακώς τους φακέλους της υψομετρικής από την Περιφέρεια και τον Δήμο.

Μάλιστα, μέσα στην προσεχή εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με τα στελέχη του Υπουργείου, προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που σχετίζονται με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης, ώστε αυτή να υποβληθεί στο ΥΠΑΠΕΝ. Στόχος για την Ένωση είναι να καταφέρει να εκδώσει την άδεια κατασκευής του γηπέδου μέσα στον Μάιο

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Οι ευχές της «Βασίλισσας» στον ΜακΡέι (pic)!

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ για τα γενέθλια του Αμερικανού άσου.     Δείτε αυτή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *