Αρχική / Αρχική Σελίδα / Στο χέρι του Σκόκο η ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ!

Στο χέρι του Σκόκο η ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ!

Τις συζητήσεις με τη Νιούελς θα αναλάβει προσωπικά ο Αργεντίνος για να έρθουν σε συμφωνία. Μετά από νέες επαφές που είχαν ΑΕΚ και Σκόκο.

 

Οι εξελίξεις στο θέμα του “υδραυλικού” τρέχουν μετά απο νέες συζητήσεις μεταξύ του Αργεντίνου και της ΑΕΚ. Ένα συγκεκριμένο πλάνο φαίνεται πως διαμορφώθηκε μετά από τις συζητήσεις αυτές με την Ένωση να κάνει το χρέος της και η υπόθεση να περνάει πιά στο χέρι του Νάτσο Σκόκο.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ ικανοποίησε της απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή στο οικονομικό κομμάτι προσφέροντας του περισσότερα χρήματα από ότι θα έπερνε στη Νιούελς.

Σύμφωνα με το πλάνο που κατέληξαν οι 2 πλευρές λοιπόν είναι το εξής : 

ο Σκόκο θα μπορούσε να υπογράψει από τώρα νέο διετές συμβόλαιο με τη Νιούελς, το οποίο θα αφορά την διετία από τον Ιούνιο του 2018 έως τον Ιούνιο του 2020. Σε αυτόν να «μπει» και ένα μεγάλο μέρος από τα χρήματα που οφείλονται τώρα στον Σκόκο και στη συνέχεια ο παίκτης να έρθει στην ΑΕΚ ως δανεικός (με την ΑΕΚ να καλύπτει τις απολαβές του), με την προοπτική είτε να τον κρατήσει το καλοκαίρι, είτε να επιστρέψει στη Νιούελς.

Αυτή η πρόταση είναι αρκετά συμφέρουσα για την Νιούελς όσων αφορά τα χρήματα που οφείλει στον Αργεντίνο άσσο, αφού αυτά θα.. παγώσουν για ένα χρόνο και θα του τα καταβάλλει σε βάθος διετίας (εάν δεν παραμείνει στην Ένωση μετά το καλοκαίρι του 2018)

Η πλευρά του Νάτσο καλύπτεται από το εν λόγω πλάνο και πια αυτός και οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν είναι εκείνοι που θα χειριστούν το τελευταίο μέρος της υπόθεσης, κάνοντας τις συζητήσεις με τη Νιούελς. Όσο εκείνοι θα χειρίζονται το εν λόγω θέμα, η ΑΕΚ θα περιμένει τα νέα από την Αργεντινή και ταυτόχρονα θα επικεντρωθεί στα άλλα μεταγραφικά μέτωπα που έχει ανοικτά, τα οποία φαίνεται πως έχουν φτάσει πλέον σε ένα στάδιο ωρίμανσης για τελικές κινήσεις.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Κατάρρευση σε πέντε λεπτά και ήττα για την ΑΕΚ Β’ στην Ηλιούπολη

Οι «κιτρινόμαυροι» του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ηττήθηκαν με 3-1 στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης από την τοπική …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com