Λίγο πριν ανέβει στο αεροπλάνο, ο Σέρχιο Αραούχο έστειλε σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ γραπτό μήνυμα για να τους ευχαριστήσει, αλλά και να εκφράσει την ελπίδα του για επιστροφή.
Ο Σέρχιο Αραούχο έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο δέθηκε με την ΑΕΚ, αλλά και με τα μέλη της ομάδας, αφού θέλησε πριν επιστρέψει στην Ισπανία να δείξει την ευγνωμοσύνη του για όσα έζησε αυτούς τους πέντε μήνες στην Ένωση. Έτσι, έστειλε ένα γραπτό μήνυμα σε όλους τους συμπαίκτες του, γραμμένο στα ελληνικά και τα ισπανικά.
«Σας ευχαριστώ πολύ για την ευτυχία που μου χαρίσατε. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του συνόλου. Θα ήθελα να επιστρέψω αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Είστε μία μεγάλη ομάδα κι αν επιστρέψω θα ήθελα να είμαστε όλοι μαζί», έγραψε ο Αργεντινός επιθετικός.
Μάλιστα, οι Έλληνες παίκτες του έστειλαν στα Ισπανικά -με τη βοήθεια μεταφραστή- την εξής απάντηση: «Και εμείς σε ευχαριστούμε για τη συμπεριφορά σου και τον χαρακτήρα σου, Έδεσες γρήγορα με εμάς και κάναμε ωραία πράγματα. Εις το επανιδείν».
Ελέγξτε επίσης
Το βολ-πλανέ του Σέρχιο με τον Παναιτωλικό, καλύτερο γκολ της 19ης αγωνιστικής
Ο Τσίνο βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της 19ης αγωνιστικής της Super League. Το γκολ …