Αρχική / Αρχική Σελίδα / Συλλυπητήρια της ΚΑΕ στον Γεωργίου

Συλλυπητήρια της ΚΑΕ στον Γεωργίου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση συμπαράστασης προς τον Βασίλη Γεωργίου εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, για τον χαμό της γυναίκας του.

 

Την συμπαράστασή της στον άνθρωπο που μετέδωσε τον άθλο της «Βασίλισσας» και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού της τίτλου έδειξε η ΚΑΕ, τον Βασίλη Γεωργίου, μετά τον θάνατο της γυναίκας του, Αικατερίνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η «Βασίλισσα» συνεχίζει απρόσκοπτα την προσπάθειά της στη Basket League.

Η ΑΕΚ B.C. δεν ξεχνά, ωστόσο, το βαρύτατο πένθος του Βασίλη Γεωργίου, ο οποίος θρηνεί για την τραγική απώλεια της αγαπημένης συζύγου του, Αικατερίνης.

Ο Βασίλης Γεωργίου ήταν και παραμένει μέλος της ευρύτερης οικογένειας της ΑΕΚ και σταθερός πυλώνας μνήμης και γνώσης της Ιστορίας του συλλόγου μας.

Η ΑΕΚ Β.C. συμμετέχει στο πένθος του και αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τα ειλικρινή συλλυπητήριά της τόσο προς τον Βασίλη, όσο και προς τον γιο του, Σωτήρη».

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου κυριαρχεί στα σημερινά πρωτοσέλιδα των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *