Αρχική / Αρχική Σελίδα / Συνάντηση Μελισσανίδη-Σαββίδη

Συνάντηση Μελισσανίδη-Σαββίδη

Στον  Βόλο, θα γίνει προσπάθεια για να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις μεταξύ των δυο ισχυρών  παραγόντων,  και να αφήσουν στην άκρη τις όποιες προσωπικές διαφορές  έχουν για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά  για την επόμενη μέρα του.
Σύμφωνα με τη “Live Sport” Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης έχουν προγραμματίσει ραντεβού για το ερχόμενο Σάββατο στον Βόλο και το βασικό αντικείμενο που θα πέσει στο τραπέζι, θα είναι να μην υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και να παίζουν με “καθαρά” χαρτιά όταν θα εκλεγεί η διοίκηση Γραμμένου στην ΕΠΟ.

Όπως σημειώνεται μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία κι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, ώστε να “σπάσει” ο πάγος μετά από όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου.

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στην ΑΕΚ από τη ΔΕΑΒ – Προσφεύγουν στα πολιτικά δικαστήρια οι «κιτρινόμαυροι»

Η αρμόδια επιτροπή τιμώρησε την Ένωση για μια κροτίδα που φέρεται να έπεσε στο τελευταίο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *