Αρχική / Αρχική Σελίδα / Το σχέδιο της αστυνομίας για τον τελικό.

Το σχέδιο της αστυνομίας για τον τελικό.

Διαβάστε τι αποφασίστηκε στη δέυτερη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο Πανθεσαλικό παρουσία των εκπροσώπων της ΑΕΚ Μ. Λυσάνδρου και του ΠΑΟΚ, Μ. Γκαγκάτση.

 

Οι 2 ΠΑΕ θα πάρουν από 8.000 έως 8.300 εισιτήρια που  αντιστοιχούν στα δύο πέταλα, και θα φτάνουν μέχρι τη θύρα των επισήμων. Η νεκρή ζώνη που θα πάρει η αστυνομία θα εκτείνεται σε τρεις θύρες απέναντι από τη θύρα των επισήμων και θα αντιστοιχεί σε περίπου 2.000 εισιτήρια.

Η ΕΠΟ θα πάρει 3.000 εισιτήρια για να καλύψει τις δικές της ανάγκες.

Η αστυνομία ζήτησε η μετακίνηση των οπαδών των δύο ομάδων να γίνει με πούλμαν. Το στάδιο θα προσεγγιστεί από διαφορετικούς δρόμους ενώ θα υπάρξει ένα μεγάλος έλεγχος έξω από το Βόλο. Εκεί θα ελεγχθούν εισιτήρια, θα γίνει σωματικός έλεγχος, και στη συνέχεια θα περνούν  προς το γήπεδο.

Η αστυνομία ζήτησε να μην πάρουν οι οργανωμένοι εισιτήρια που θα αντιστοιχούν στις θύρες που βρίσκονται δίπλα σε αυτήν των επισήμων κάτι που και οι δύο ομάδες υποσχέθηκαν ότι θα τηρήσουν.

Στα πέταλα που θα φιλοξενηθούν οι «οργανωμένοι» θα τοποθετηθούν δίχτυα για να μην φτάνουν τα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο καθώς και  λαμαρίνες.

Σχέδιο υπάρχει και για την κοινή παρουσία Σαββίδη – Μελισσανίδη στη θύρα των επισήμων στην οποία γίνονται έργα ώστε να μπορέσει να τελεστεί η απονομή με ασφάλεια.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Το βολ-πλανέ του Σέρχιο με τον Παναιτωλικό, καλύτερο γκολ της 19ης αγωνιστικής

Ο Τσίνο βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της 19ης αγωνιστικής της Super League. Το γκολ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com