Αρχική / Αρχική Σελίδα / Όλη η αλήθεια και τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή για Σκόκο και Αραούχο, και η συγκρατημένη αισιοδοξία..

Όλη η αλήθεια και τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή για Σκόκο και Αραούχο, και η συγκρατημένη αισιοδοξία..

Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος.

Το καλοκαίρι λόγω έλλειψης αγωνιστικής δράσης το ενδιαφέρον του κόσμου μονοπωλούν οι μεταγραφές , οι αποδεσμεύσεις και γενικότερα το “πάρε-δώσε” των ομάδων.

Στην ΑΕΚ όλοι γνωρίζουμε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί σε καίριες θέσεις , που υπάρχουν ελλείψεις ή που ..θα υπάρχουν λόγω φυγής κάποιων ποδοσφαιριστών.

Ήδη όμως μας απασχολούν οι περιπτώσεις δυο ποδοσφαιριστών και μάλιστα τι ποδοσφαιριστών!

Ο ένας μας έδειξε τα διαπιστευτήρια του σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που πέρασε καταφέρνοντας μάλιστα να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο. Ο άλλος είναι μια “καψούρα” που υπάρχει από την ημέρα που έφυγε , και που σε κάθε μεταγραφική περίοδο στο άκουσμα του ονόματος του η φαντασία μας και μόνο οργιάζει.

Ο κόσμος της ομάδας διαβάζει κάθε μέρα πάρα πολλά γύρω από αυτά τα δυο συγκεκριμένα θέματα , και πολλές φορές ίσως μπερδεύετε ή “αγχώνετε” χωρίς λόγο και αιτία , γι αυτό ας βάλουμε τα πράγμα στην σωστή τους σειρά για να δούμε που βρισκόμαστε και πόσο κοντά είμαστε ή μακριά από την συνύπαρξη των δυο αυτών σταρ.

ΣΕΡΧΙΟ ΑΡΑΟΥΧΟ

Τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνει αυτή την στιγμή ο Έλ Τσίνο” , και μάλιστα κατά την διάρκεια αυτών , με αναρτήσεις μέσα απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπενθυμίζει στον κόσμο της ομάδας ότι η σκέψη του είναι εδώ.

Τα συν της υπόθεσης :

-Ο ίδιος ο παίχτης θα πιέσει με όλες τους δυνάμεις να συνεχίσει στην ΑΕΚ αφού “αγάπησε” την ομάδα τον κόσμο και την πόλη .

-Υπάρχουν επιθετικοί στην Λας Πάλμας που προορίζονται για βασικοί από του χρόνου στην Ισπανική ομάδα και έτσι ίσως να μην υπάρχει “χώρος ” για τον Αργεντίνο.

-Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας δεν είναι κάθετα αντίθετος ή αρνείται την οποιαδήποτε κουβέντα περί παραχώρησης του για έναν ακόμα χρόνο αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

-Την υπόθεση την χειρίζεται προσωπικά ο ίδιος ο Μελισσανίδης με ότι συνεπάγεται αυτό στο θέμα των διαπραγματεύσεων..

Τα μείον της υπόθεσης 

-Μια πιθανή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού με πάρα πολλά χρήματα που δελεάσει των πρόεδρο της Λας Πάλμας ίσως ακόμα και τον Αραούχο.

-Ο προπονητής της Ισπανικής ομάδας που ακόμα ΔΕΝ γνωρίζουμε τι βλέψεις έχει έως προς τον παίχτη και κατά πόσο τον υπολογίζει στην ομάδα του έως βασικό.

-Σε συνάρτηση με την προηγούμενη αναφορά, και εδώ είναι το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ η προετοιμασία της Λας Παλμας θα ξεκινήσει περί τα μέσα του Ιουλίου οπότε έως τότε ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι θα συμβεί πόσο περισσότερο αν λάβει σε αυτήν μέρος κανονικά ο Αραούχο οπότε για το τι θα γίνει ακριβώς μπορεί να περιμένουμε και  έως τον Αύγουστο.

Συνοψίζοντας και σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα ο κόσμος της ΑΕΚ θ πρέπει να κάνει μεγάλη υπομονή για να δει τι κατάληξη θα έχει η έκβαση αυτής της υπόθεσης , (το αν θα περιμένει η ομάδα έως τότε χωρίς να κοιτάζει άλλον επιθετικό είναι άλλο θέμα) .Όλα αυτά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου που μπορεί να συμβεί και που αυτή την στιγμή δεν γνωρίζει κανείς.

ΝΑΤΣΟ ΣΚΟΚΟ

Σε αντίθεση με τον Αραούχο , ο Σκόκο βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική δράση αυτή την εποχή αφού το πρωτάθλημα Αργεντινής είναι σε εξέλιξη. Ο ίδιος γνωρίζει το μεγάλο ενδιαφέρον γι αυτόν που έχει η ομάδα αφού έχει έρθει σε επαφές μαζί της.

Τα συν της υπόθεσης :

-Για πρώτη φορά από την ημέρα που έφυγε ο Σκόκο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι τόσο μεγάλο και υπαρκτό , αφού το να φέρουν ξανά στην ομάδα τον Αργεντίνο σταρ είναι δεδομένο.

-Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή είναι μια υγιής ποδοσφαιρική εταιρεία και οικονομικά ΟΛΑ λειτουργούν άψογα , κάτι το οποίο έχει επισημανθεί στον Σκόκο από ανθρώπους της ομάδας , αφού ο τελευταίος ήταν φυσιολογικό να είχε τους όποιους ενδοιασμούς από την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα. Τους μεγάλους στόχους που έχει η ομάδα τους έχουν αναλύσει στον ίδιο τον παίχτη οι άνθρωποι που έχουν μιλήσει μαζί του και ο ίδιος φαίνεται πολύ θετικός.

-Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η νυν ομάδα του αποτελούν ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα αυτήν την στιγμή για την ΑΕΚ αφού μπορεί να “πατήσει” πάνω σε αυτά και να διαπραγματευτεί με καλούς όρους.

-Επίσης πρέπει να θεωρείτε ΣΙΓΟΥΡΟ ότι η διοίκηση της ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει μια ή δυο πολύ μεγάλες μεταγραφές εν όψει των μεγάλων και αυξημένων αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχει ,όποτε δεν είναι απίθανο η μια να είναι του “υδραυλικού”.

Τα μείον της υπόθεσης :

– Πιθανή σφήνα κάποιας μεγάλης ομάδας ώστε να πάρει με μεταγραφή τον Σκόκο δίνοντας λεφτά που δεν μπορεί να δώσει η ΑΕΚ.

-Ο προέδρος της Νιούελς Ολντ Μποις που ανήκει αυτή την στιγμή ο Σκόκο να ζητήσει τα ουρανό με τα άστρα από την ΑΕΚ πράγμα που θα αυτομάτως θα καθιστά αδύνατη την μεταγραφή .

-Ίσως με την αλλαγή του προπονητή που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Αργεντίνικη ομάδα , ο νέος προπονητής να θέσει όρο στο να μην φύγει ο συγκεκριμένος παίχτης.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Και στις δυο υποθέσεις τα συν αυτή την στιγμή είναι περισσότερα από τα μείον και έχουν και μεγαλύτερη βαρύτητα.

Η διαφορά είναι ότι  στην υπόθεση του Αραούχο όπως τονίσαμε θα πρέπει να περιμένουμε πολύ ακόμα ενώ του δε Σκόκο θα κριθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.(και οι πληροφορίες αυτό λένε)

Όλα αυτά εκτός τεράστιας έκπληξης που μπορεί να συμβεί , χωρίς όμως να είναι κάποιος σε θέση αυτή την στιγμή να σκεφτεί κάτι τέτοιο και να υπολογίσει.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε για το καλύτερο , γιατί μόνο και μόνο στην σκέψη ότι μπορεί να υπάρχει ταυτόχρονη παρουσία και των δυο με την κιτρινόμαυρη φανέλα η λέξη “ονείρωξη” περιγράφει και αντικατοπτρίζει για το πως αισθανόμαστε και νιώθουμε..

Το πως θα νιώθουν οι αντίπαλοι με ένα τέτοιο δίδυμο, “κωλύομαι” να το γράψω για ευνόητους λόγους.

Συγκρατημένη αισιοδοξία λοιπόν και βλέπουμε..

 

 

 

 

 

 

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Όλα ανοιχτά για την ημερομηνία του τελικού – Πως τον επηρεάζουν οι εκλογές

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 21 Μαΐου, γεγονός που μεταφέρει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com