Αρχική / Αρχική Σελίδα / Απίστευτο: Καμία σύλληψη μετά τα επεισόδια του τελικού!

Απίστευτο: Καμία σύλληψη μετά τα επεισόδια του τελικού!

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό! Η Αστυνομία ενώ έμεινε αμέτοχη στην αρχή των επεισοδίων κι απλώς κοιτούσε να σκοτώνονται οι οπαδοί των δύο ομάδων, όταν αποφάσισε να επέμβει δεν έκανε ούτε μία σύλληψη!

 

Όλος ο κόσμος είδε τα τραγικά επεισόδια του τελικού, ενώ από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Οι τραυματίες ήταν πάνω από 100 και οι υπάλληλοι στο Νοσοκομείο Βόλου δεν σταμάτησαν να δουλεύουν, ακόμη και τώρα. Η Αστυνομία ωστόσο, με την πρόληψη που δεν έκανε για τα επεισόδια στην αερογέφυρα συνεχίζει και προκαλεί ερωτήματα για το πόσο ανοργάνωτη ήταν. Στο γήπεδο οι φίλαθλοι έμπαιναν χωρίς κανέναν έλεγχο, ούτε σωματικό αλλά δεν υπήρχαν και άνθρωποι να ελέγχουν τα εισιτήρια! Έτσι, κατάφεραν να περαστούν και αιχμηρά αντικείμενα όπως το μαχαίρι που κρατούσε ο οπαδός του ΠΑΟΚ στις συμπλοκές. Και το αποκορύφωμα, η καμία σύλληψη οπαδών…

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Με Σλοβένο διαιτητή το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ο Ματέι Γιουγκ ορίστηκε για το ντέρμπι της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γνωστοί έγιναν οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *