Αρχική / Αρχική Σελίδα / Για τρεις μεταγραφές κινείται η ΑΕΚ.

Για τρεις μεταγραφές κινείται η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ σύμφωνα  με  δημοσίευμα της ΄sportday ΄θα κινηθεί για τρεις μεταγραφές  την επόμενη σεζόν, στίς θέσεις των στόπερ- εξτρέμ και επιθετικό, ανάλογα με το τι θα γίνει με τον Αραούχο.

 

Γεγονός είναι πως εδώ και καιρό ο Ντάνιελ Μαιστόροβιτς, έχει κάνει περισσότερα απο  τρία ταξίδια στην Ευρώπη προκειμένου να τσεκάρει απο κόντα ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί και οι οποίοι έχουν περάσει τον πρώτο έλγχο.

 

Αγαπήμενος προορισμός του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ είναι η Ισπανία και η Πριμέρα Ντιβιζιόν.  Ο ίδιος έχει δει αρκετές αναμετρήσεις και φαίνεται να έχει σταμπάρει τουλάχιστον τρεις ίσως και παραπάνω απο αξιόλογες περιπτώσεις.

 

Η ΑΕΚ ψάχνει κυρίως για αριστεροπόδαρο στόπερ, μια αναζήτηση που ταλαιπωρεί χρόνια την Ένωση, για δεξί εξτρέμ και φυσικά για επιθετικό. Στο θέμα της επίθεσης θα κριθούν πολλά σε ότι έχει να κάνει με τους επιθετικούς που αναμένεται να φύγουν και σε στο κυρίως πρόβλημα που απασχολεί κάθε ενωσίτη, αυτό του Αραούχο. Οσό πλησιάζουμε στο τέλος της σέζον τόσο πιο κρίσημες μέρες αναμένεται να ζήσουμε. Σε περίπτωση που έχουμε άισιο τέλος η ΑΕΚ θα πορευτεί στην επίθεση με τους Αραούχο-Πέκχαρτ και Γιακουμάκη.

 

Επίσεις δε θα πρέπει να αποκλειστεί η ΑΕΚ να κινηθεί και για ένα αριστερό μπακ, ανάλογα με  το τι θα γίνει και στην περίπτωση Ντίντακ. Στο θέμα αυτό όλα είναι ανοίχτα για την ΑΕΚ.

Σχετικά με AEK PASSION

Ελέγξτε επίσης

Αγραβάνης: «Ήρθα στην ΑΕΚ επειδή οι άνθρωποι της έδειξαν το ενδιαφέρον τους όταν ήμουν τραυματίας» (vid)

Ο Έλληνας διεθνής πάουερ φόργουορντ της «Βασίλισσας μίλησε στην εκπομπή One On One της Stoiximan. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *