Αρχική / Αρχική Σελίδα / Δηλώστε συμμετοχή για την ΑΕΚ Β.C. ACADEMY

Δηλώστε συμμετοχή για την ΑΕΚ Β.C. ACADEMY

Η «Βασίλισσα» καλεί τους μικρούς φίλους της ΑΕΚ που επιθυμούν να αγωνιστούν στις ακαδημίες της ομάδας να δηλώσουν συμμετοχή, ενώ οι προπονήσεις θα διεξαχθούν την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι προεγγραφές για την ΑΕΚ B.C. ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στην «Εκδήλωση Ενδιαφέροντος» μέσω της νέας ιστοσελίδας, που δημιουργείται και θα αποκαλυφθεί το επόμενο διάστημα .

Υπενθυμίζεται, ότι η ΑEK B.C. ACADEMY – DRAGAN SAKOTA μετακόμισε από τις Αχαρνές στο Μαρούσι για την περίοδο 2017-2018, και πιο συγκεκριμένα στο Κλειστό του Αγίου Θωμά (οδός Νιόβης και Διονύσου), μετά τη συμφωνία, που συνήψε με το δήμο Αμαρουσίου και το Γ.Σ. Αμαρουσίου.

Ενημερώνουμε, ότι οι προπονήσεις των εκκολαπτόμενων αθλητών μας θα διεξάγονται Σάββατο, Κυριακή, αλλά και Παρασκευή στον Άγιο Θωμά, αλλά και στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (βοηθητικοί χώροι) Σάββατο και Κυριακή, σε ώρες που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Οι γεννηθέντες τα έτη 2003-2012, γονείς ή κηδεμόνες τους, μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους ΕΔΩ.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-2821008 (Γραφεία ΑΕΚ Β.C., ώρες 11:00 έως 17:00).

Oι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τo Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Πόλο: Τελευταία ευκαιρία για να εξασφαλίσουν την παραμονή οι «κιτρινόμαυροι» στα Χανιά

Παίζουν με τον τοπικό ΝΟ στις 14:30 και με νίκη παίζουν με τον ΟΦΘ στα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *