Αρχική / Αρχική Σελίδα / Κόντρα Μελισσανίδη – Σαββίδη μετά τον τελικό

Κόντρα Μελισσανίδη – Σαββίδη μετά τον τελικό

Μήνυμα ρήξεις σε Σαββίδη  έστειλε ο ‘Τίγρης’ καθώς ακολουθούν και οι εκλογές στην ΕΠΟ και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν άλλους δρόμους στις εκλογές

Αλλάζουν τα δεδομένα στη συμμαχία των 2 προέδρων μετά τον τελικό του κυπέλλου, με φόντο τις εκλογές της ΕΠΟ.

Ο «Τίγρης» σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Live Sport» δεν κόβει… μαχαίρι τις σχέσεις του με τον Σαββίδη, αλλά προς το παρόν τις παγώνει, την ώρα που οι συσχετισμοί, αλλάζουν ενόψει των εκλογών της ομοσπονδίας.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το σενάριο, ο Μελισσανίδης να κινηθεί αυτόνομα στις επερχόμενες εκλογές, ενώ δεν είναι δεδομένο αν θα επιλέξει να μείνει αμέτοχος.

Ο Μελισσανίδης έστειλε μήνυμα… ρήξης στον μέχρι πρότινος σύμμαχο του, στο πρόσφατο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για τα play off της Super League.

Και αυτό γιατί, έδωσε εντολή να μην πάνε στην Τούμπα οι πρόεδροι των φίλα προκείμενων στην ΑΕΚ Ενώσεων, όπως συνέβαινε τις προηγούμενες φορές. Σίγουρα, αυτό δείχνει ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών αλλάζουν, πάντα με φόντο τις επερχόμενες εκλογές στην ΕΠΟ.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σαββίδης τον θέλει συμπαίκτη σε αυτή τη φάση, όπως δηλαδή την τελευταία διετία, αλλά πλέον στις σχέσης τους υπάρχει «πάγωμα» με επιλογή του «Τίγρη».

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Η Παρακάμερα της αναμέτρησης ΑΕΚ-Άρης (vid)

Δείτε μέσα από το βίντεο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ το τελετουργικό με το επετειακό κορεό των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *