Αρχική / Αρχική Σελίδα / Ομάδα για τίτλους

Ομάδα για τίτλους

Για την Α.Ε.Κ. του 2017-2018 η κατάκτηση τίτλων είναι μονόδρομος. Η παρουσία του Σταμάτη Παπασταμάτη στην κεφαλή της ομάδας και η έλευση του Νίκου Γραμματικού στον πάγκο της ομάδας, αποσκοπούν σε αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Ένα μεγάλο εφόδιο για την νέα αγωνιστική περίοδο, αποτελεί η ύπαρξη του γηπέδου στο ΟΑΚΑ. Έπειτα από τις συντονισμένες ενέργειες των κ.κ. Σταματιάδη και Παπασαμάτη, η ομάδα και το Ελληνικό Χάντμπολ απέκτησε ένα ευρωπαϊκών προδιαγραφών γήπεδο. Η ομάδα μας λοιπόν χρησιμοποιόντας το κλειστό για προπονήσεις και ως έδρα στο τελείωμα του πρωταθλήματος, μεταμορφώθηκε και “ανέβηκε” ψυχολογικά και αγωνιστικά διότι δύναμη της ομάδας αποτελεί ο κόσμος που έχει παντού δίπλα της.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει από νωρίς με τον προπονητή να έχει καταλήξει στον κορμό που επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα και τους παίκτες που δεν υπολογίζει. Η πρώτη συνάντηση μεταξύ αυτών των παικτών και διοίκησης-τεχνικού επιτελείου πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε θέτοντας το πλάνο της νέας περιόδου.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται επάφές και προτάσεις στους παίκτες για γνωρίζει ο προπονητής το κορμό των παικτών που θα έχει στην διάθεσή του και να εισηγηθεί στην διοίκηση την απόκτηση των παικτών που θα ολοκληρώσουν το σχήμα που έχει στο μυαλό του ο νέος τεχνικός μας.

Αλέξανδρος Θεοχάρης

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Να προχωρήσουν νικηφόρα θέλουν οι «Μάγκες» του χάντμπολ!

Υποδέχονται τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στο «Γ. Κασιμάτης» χωρίς την παρουσία του κόσμου τους. Οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *