Αρχική / Αρχική Σελίδα / Ο “τελικός” που έμεινε , ο “πελάτης”.. η δικαίωση, και η αναγνώριση.

Ο “τελικός” που έμεινε , ο “πελάτης”.. η δικαίωση, και η αναγνώριση.

Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος.

Φτάσαμε λοιπόν αισίως και στο τέλος των πλει οφ , αφού στην ουσία απομένει άλλος ένας αγώνας ώστε να τελειώσει και η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.

Ένα τελευταίο παιχνίδι που και αυτό έχει τον χαρακτήρα του “τελικού”, κάτι στο οποίο άλλωστε είμαστε συνηθισμένοι , αφού πολλά ήταν τα παιχνίδια που είχαν αυτή την μορφή για την ομάδα μας φέτος είτε αυτό είχε να κάνει με το πρωτάθλημα (λόγω βαθμολογίας αφού δεν είχαμε το περιθώριο “λάθους” ) είτε στο θεσμό του κυπέλλου.

Και να δεχτώ ότι όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν και άλλοι γνωστοί  παράγοντες και παράμετροι που μας οδήγησαν στο να δίνουμε συνεχώς “τελικούς”, αλλά στο να φτάσουμε όμως σε αυτό το σημείο (και αναφέρομαι για το τελευταίο παιχνίδι των πλει οφ) και να συνεχίζουμε να παλεύουμε για την πρώτη θέση ,εξαρτώμενοι όμως ΚΑΙ από το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού  αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι πρώτα ο προπονητής της ομάδας και μετά οι παίχτες.

Είχα τονίσει στα προηγούμενα άρθρα τα σοβαρά λάθη που έκανε ο Χιμένεθ στα τελευταία παιχνίδια τόσο με την επιλογή προσώπων στην βασική εντεκάδα όσο ακόμα περισσότερο με αγωνιστικό σχήμα της ομάδας μέσα στο γήπεδο, που σε συνδυασμό με την κακή αγωνιστική απόδοση κάποιων παιχτών έφερε τα άσχημα αποτελέσματα.

Στο παιχνίδι με τον Παοκ επανήλθε ένα πιο ορθολογικό σχήμα στην ομάδα και με σε διάταξη 4-2-3-1 κάτι που άλλωστε τις ταιριάζει όσο κανένα . Είδαμε δηλαδή τους 4 στην άμυνα , 2 αμυντικά χαφ τον Μάνταλο 10αρι , δυο χαφ στα άκρα και τον Αραούχο μπροστά .

Αυτό όμως που είδαμε και άρεσε περισσότερο ήταν ότι ο Μπακασέτας έπαιζε περισσότερο κοντά στον Αραούχο ή έκανε σύγκλιση σαν δεύτερος επιθετικός από πίσω μετατρέποντας κάποιες φορές το σύστημα σε 4-4-2  με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα , αλλά και να “φανεί” ποια είναι η θέση που τελικά του ταιριάζει.

600f86040411a57a3cf5cb5fb3f0ddda_522577

Σε όλα αυτά αν προσθέσουμε με το πάθος  το πείσμα και την αγωνιστική θέληση που είχε  η ομάδα μπορούμε να καταλάβουμε γιατί έφτασε η ΑΕΚ σε μια εύκολη νίκη  επί ενός αντιπάλου που μόνο πελάτης είναι μέσα στο ΟΑΚΑ και γενικότερα την Αττική – και που θα πούμε δυο λόγια παρακάτω γι αυτήν την ομάδα-

Όλοι λοιπόν καταλαβαίνουμε τι “έγκλημα” ‘έγινε στην ομάδα και αυτό ΦΩΝΑΖΑ στα παιχνίδια με Πανιώνιο και Παο και ειδικά σε αυτό με τον Πανιώνιο που μόνο αυτό αν είχε κερδίσει αυτή την στιγμή  η κατάκτηση της  πρώτης θέσης θα ήταν αποκλειστικά στα πόδια των δικών μας ποδοσφαιριστών ακόμα και μετά και την επισημοποίηση της τιμωρίας που είχαμε πριν από λίγο και τους βαθμούς που παίρνει στα χαρτιά ο Παοκ  , κάτι που άλλωστε όλοι περιμέναμε παιρνώντας έτσι αυτός  στην πρώτη θέση.

Ότι έγινε – έγινε όμως και αυτό που κοιτάμε πλέον είναι ο τελευταίος “τελικός” που δίνει η ΑΕΚ που όμως και με νίκη μπορεί να μην έχει αντίκρυσμα . Ανεξαρτήτως όμως αποτελέσματος του άλλου αγώνα η ομάδα (παίχτες) πρέπει να τα δώσουν  ΟΛΑ για να πάρουν την νίκη και  να συνεχίσει ο προπονητής την σωστή διαχείριση αυτής αφήνοντας την εικόνα και την “γεύση” στον κόσμο ότι προσπάθησαν για το καλύτερο μέχρι την τελευταία στιγμή ανεξαρτήτως λαθών που έγιναν .

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ  Παοκ..

Με αυτήν την πολυδιαφημισμένη ομάδα που τόσο πολύ προσπάθησαν να προωθήσουν τα ΜΜΕ δίνοντας έως συνήθως τον σανό που αξίζει στον κόσμο παίξαμε φέτος 5 αγώνες.

Απολογισμός 3 νίκες ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ δικές μας και 2 ήττες που η μια ήρθε στο 95 λεπτό από ένα κόρνερ ενώ η μπάλα έχει βγει 1 μέτρο άουτ , και η δεύτερη στον τελικό κυπέλλου για ένα παιχνίδι το οποίο γελάει ακόμα όλη η χώρα με αυτά που είδε να γίνονται.

Επίσης αυτή ομάδα έχει σε 5 αγώνες έως τώρα 11 βαθμούς στα πλει οφ (2 από το πρωτάθλημα + 9 στα παιχνίδια) έχοντας πετύχει μόλις 1 γκολ(!!) αφού το άλλο ήταν αυτογκολ του Πανιωνίου και το άλλο ήταν άλλο ..αυτογκολ του Παο από απευθείας βολή ..κουτιού μπύρας..  Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του, ποιον προσπαθούμε αυτήν την στιγμή να φτάσουμε μέσα από τα δικά μας λάθη μεγάλα. Αν θέλει όμως ο Θεός και το κυριότερο η μπάλα ας αποδώσει την δικαιοσύνη έστω την τελευταία στιγμή.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! 

Σε  χθεσινές δηλώσεις του ο Δημήτρης Μελισσανίδης  μπροστά στις κάμερες είπε μην αφήνοντας κανένα περιθώριο ότι “περιμένουμε την έκδοση της άδειας μέσα στον Ιούνιο ώστε να ξεκινήσουν αμέσως τα έργα”

Αυτό αυτομάτως αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση του ΑΕΚ PASSION αφού μόλις προχθές είχαμε αναφέρει αυτήν την αποκλειστική είδηση που είχαμε σύμφωνα με πληροφορίες μας από πολύ έγκυρες πηγές.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ 

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι Αραούχο και Βράνιες παρακολουθούν το σαιτ μας και ενημερώνονται μέσα από αυτό . Τέτοιες ενέργειες και κινήσεις και μας τιμούν και μας γεμίζουν μεγάλη ηθική ικανοποίηση ώστε να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο αλλά και υπευθυνότητα!

 

18788021_1482629005140706_371656915_n              18788128_1482687795134827_365547123_n

 

 

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Με Σλοβένο διαιτητή το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ο Ματέι Γιουγκ ορίστηκε για το ντέρμπι της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γνωστοί έγιναν οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *