Αρχική / Αρχική Σελίδα / Το μεταγραφικό πλάνο… για την επίθεση και όχι μόνο!

Το μεταγραφικό πλάνο… για την επίθεση και όχι μόνο!

Διαβάστε τα σχέδια αλλά και τα σημερινά δεδομένα του ρόστερ της ΑΕΚ

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα γράφονται διάφορα ονόματα ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας. Για να δούμε όμως… τι έχουν σχεδιάσει σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες οι ιθύνοντες της ομάδας.

anesssss

Κάτω από τα δοκάρια…

Μέχρι τώρα η μόνη θέση που έχει “κλειδώσει” είναι η τριάδα των τερματοφυλάκων. Αυτή θα αποτελείται από τους Γ. Ανέστη, Β. Μπάρκα και Π. Τσιτώντα που έρχεται από τον Λεβαδειακό.

τσιγκρινσκι2

Της αμύνης τα παιδιά…

Στο δεξί άκρο της άμυνας και φέτος την φανέλα θα φορούν ο Ροντρίγκο Γκάλο και ο Μ. Μπακάκης, ενώ στο αριστερό ο Μ. Χιμένεθ θα εμπιστευθεί τον νεαποκτηθέντα 28χρονο Πορτογάλο Έλντερ Λόπες και τον Βραζιλιάνο Βινίσιους.

Στα στόπερ υπάρχουν οι Ν. Τσιγκρίνσκι, Ο. Βράνιες, Β. Λαμπρόπουλος, σίγουρα θα αποκτηθεί ένας αριστεροπόδαρος στόπερ, ενώ ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με τους Δ. Κολοβέτσιο και Α. Τζανετόπουλο.

cats

Οι κολόνες του κέντρου

Στα αμυντικά χαφ υπάρχουν οι Α. Σιμόες, Γ. Γιόχανσον, Κ. Γαλανόπουλος και Α. Αϊντάρεβιτς.

Δεκάρια και ακραίοι…

cats

Οι Π. Μάνταλος και Τ. Μπακασέτας αγωνίζονται κυρίως πίσω από τον σέντερ φορ.

Για τα άκρα της επίθεσης δεδομένη είναι η παρουσία του Λ. Χριστοδουλόπουλου, ενώ προς παραμονή φαίνεται πως είναι αυτή τη στιγμή και ο Πατίτο Ροντρίγκες. Αμφίβολο είναι το τι θα γίνει με τον Ρόναλντ Βάργκας. Σίγουρα θα γίνουν 1 ή 2 (το πιθανότερο) προσθήκες στις συγκεκριμένες θέσεις (αριστερά-δεξιά), με τον Χάιμε Ρομέρο να έχει στην παρούσα φάση το προβάδισμα και τον Σέρχιο Κόρδοβα να εξετάζεται σοβαρά.

Η γραμμή κρούσης…

giakoumakis

Εδώ οι αλλαγές αναμένονται να είναι πολλές! Τι έχουμε σήμερα; Τους νεαρούς Γ. Γιακουμάκη και Δ. Μεληκιώτη.

Ήδη από την ομάδα αποχώρησε ο Χ. Αραβίδης με τον Ρόντρι Ρίος που γράφτηκε σήμερα, να προορίζεται για αντικαταστάτη του αν αποκτηθεί. Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός (αγωνίζεται και ως δεξί χαφ) έχει συνεργαστεί ξανά με τον Μανόλο Χιμένεθ στη Σαραγόσα (σκοράροντας μάλιστα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης).

Δείτε το γκολ εδώ:

O Πέκχαρτ όπως όλα δείχνουν οδεύει σε άλλες πολιτείες… ενώ η περίπτωση Αλμέιδα δεν είναι απλή αφού ο παίκτης έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

cats

Φυσικά για την γραμμή κρούσης θα υπάρξει και το “κερασάκι στην τούρτα”, με τον Σέρχιο Αραούχο να αποτελεί τον διακαή στόχο. Ενώ δεν αποκλείεται μία ακόμη προσθήκη αν προκύψει κάποια αξιοσημείωτη περίπτωση όπως λ.χ. ο Μάρκο Λιβάγια…

Με λίγα λόγια… υπομονή γιατί… αναμένουμε ακόμη 4-5 προσθήκες!  Έτσι και αλλιώς και αυτο καλοκαίρι δεν θα πλήξουμε και οι ειδήσεις θα είναι όπως πάντα κιτρινόμαυρες!

Ρ.Α.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Βραβεύτηκε ο Τσούμπερ για το γκολ με τη Λαμία (pic)!

Τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου γκολ της 24ης αγωνιστικής ο Ελβετός- Δείτε τη σχετική …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *