Αρχική / Αρχική Σελίδα / Χιμένεθ: «Θέλουμε το εισιτήριο του Champions League»

Χιμένεθ: «Θέλουμε το εισιτήριο του Champions League»

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε μετά την μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ και δηλώσε πως θέλει να πετύχει με την ΑΕΚ κάτι που δεν πέτυχε ποτέ από τότε που θεσπίστηκαν τα πλέι οφ στην Ελλάδα. Ο Ισπανός προπονητής δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ότι η νίκη και το ματς με τον ΠΑΟΚ, δεν έχουν καμία σχέση και σύγκριση με τον τελικό στο Βόλο.

Αρχικά σχολίασε ο Χιμένεθ: «Το παιχνίδι του κυπέλλου αποτελεί παρελθόν. Δεν παίξαμε καλά ούτε εμείς, ούτε ο ΠΑΟΚ. Κέρδισε ο ΠΑΟΚ, έδωσα συγχαρητήρια και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Είχαμε 4-5 καθαρές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, έπαιζε στην έδρα του και αύξησε σε κάποια σημεία την πίεση».

Για το κύπελλο και αν η σημερινή νίκη ήταν «απάντηση» για τον χαμένο τελικό: «Όχι. Το κύπελλο το κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Τέλος. Δε μιλάμε για παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά για πλέι οφ. Κάθε παιχνίδι είναι ένας διαφορετικός κόσμος».

Για την πρώτη θέση και αν είναι η τύχη στα χέρια της ΑΕΚ: «Μόλις τελείωσε το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Πρέπει να είμαστε το ίδιο δυνατοί. Παίζουνε οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε το εισιτήριο για το champions League».

Αν θα άλλαζε τη νίκη αυτή με το κύπελλο: «Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να διαλέξεις. Εγώ αυτό που έμαθα είναι πως μετράει το επόμενο παιχνίδι και όχι το προηγούμενο».

Σχετικά με AEK PASSION

Ελέγξτε επίσης

Σιμάνσκι: «Όνειρό μου να παίξω με την ΑΕΚ στο Champions League, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια»

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για την ΑΕΚ του παρόντος και του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *