Αρχική / AEKPASSION / Νέος διαγωνισμός: Διεκδικήστε ένα τραπέζι στη Βυζαντινή Γωνιά για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Νέος διαγωνισμός: Διεκδικήστε ένα τραπέζι στη Βυζαντινή Γωνιά για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Επιστρέψαμε με νέο μεγάλο διαγωνισμό του site και σας προσφέρουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Βυζαντινή Γωνιά, με δωρεάν μπύρες και ποικιλία κρεάτων στο τραπέζι!

Το AEKPASSION σε συνεργασία με το «κιτρινόμαυρο» στέκι στη Νέα Φιλαδέλφεια, τη Βυζαντινή Γωνιά σάς προσφέρει ένα τραπέζι σε κεντρικό σημείο του μαγαζιού για να απολαύσετε εντελώς δωρεάν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 18/10 για την 5η αγωνιστική της Superleague!

Με τον κόσμο να μην μπορεί να φωνάξει για την αγαπημένη του ομάδα στο γήπεδο, το καλύτερο σημείο για να απολαύσει το κλίμα από το ντέρμπι είναι η Νέα Φιλαδέλφεια! Εκεί όπου σε περίπου έναν χρόνο θα είναι και το μόνιμο σπίτι της ΑΕΚ!

Η προσφορά για τη Βυζαντινή Γωνιά αφορά τραπέζι 4 ατόμων, με δωρεάν τη μπύρα του κάθε ατόμου, ενώ θα υπάρχει και ποικιλία κρεατικών! Μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό με τους εξής όρους και προϋποθέσεις:

➡️Like στη σελίδα του Aekpassion.gr και της Νέα Βυζαντινή Γωνιά / Nea Vizadini Gonia στο Facebook

➡️Tag δύο φίλους κάτω από το post στο Facebook

O διαγωνισμός θα λήξει την Παρασκευή 16/10 στις 21:00, με τον νικητή να ανακοινώνεται LIVE στην εκπομπή «Λίγο πριν την σέντρα»!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Του αυτοτραυματισμού το ανάγνωσμα!

Η ΑΕΚ απώλεσε για μία ακόμη φορά τη νίκη σε «δικό» της ματς, αυτή τη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *