Αρχική / AEKPASSION / Αλεξίου: «Απαύγασμα κατάλυσης της αντικειμενικής ευθύνης ότι υπεύθυνος για το γήπεδο είναι ο δήμος και όχι ο Ατρόμητος!»

Αλεξίου: «Απαύγασμα κατάλυσης της αντικειμενικής ευθύνης ότι υπεύθυνος για το γήπεδο είναι ο δήμος και όχι ο Ατρόμητος!»

Σκληρά λόγια από τον Αλέξη Αλεξίου, που μαζί με την Έλλη Ρίζου εκπροσωπούν νομικά την ΑΕΚ στην εκδίκαση της έφεσης για το ματς με τον Ατρόμητο.

Αλέξης Αλεξίου (ΑΕΚ):  Με την απόφαση γίναμε σοφότεροι. Στην Ολλανδία αγώνας δεν ξεκίνησε αν το δοκάρι δεν σηκωθεί μισό πόντο. Για κάποιους εδώ μπορεί και η κανονικότητα να τηρείται κατά βούληση.   Μάθαμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αυτό δεν μπορεί να γίνεται. Η κανονικότητα των δοκαριών έχει κριθεί και δεν έχει προσβληθεί, δεν αποτελεί λόγο έφεσης.

Ο Ατρόμητος έλεγε ότι όλα έγιναν καλά αλλά μην βλέπετε τι γράφει ο Μανούχος γιατί ενεργούσε με δόλο. Αυτό δεν μπορείτε να το ακούσετε. Απαύγασμα κατάλυσης της αντικειμενικής ευθύνης ότι υπεύθυνος για το γήπεδο είναι ο δήμος και όχι ο Ατρόμητος.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η διαδικασία σήμερα θα έπρεπε να είναι μόνο υποβολή εγγράφων. Ο Ατρόμητος δεν είπε τίποτα για αντικανονικό γήπεδο που παρέλαβε από το δήμο. Με πρόσφατη απόφαση στη Διαύγεια φαίνεται ότι ο Ατρόμητος έχει εκτελέσει σωρεία εργασιών προκειμένου το γήπεδο να ελεγχθεί και να αδειοδοτηθεί. Αυτό φαίνεται με έγγραφα που δεν προσβάλλονται.

Σχετικά με Νίκος Ψημμένος

Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Ελέγξτε επίσης

Η πρώτη της Εθνικής στην Opap Arena και οι εντυπώσεις των παικτών!

Η πρώτη προπόνηση στην Αγιά Σοφιά – Opap Arena πραγματοποιήθηκε για την Εθνική Ελλάδος με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com