Αρχική / AEKPASSION / Αλμέιδα: «Πιο αποτελεσματικός και δίκαια νικητής ο ΟΦΗ – Έχουμε πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε»

Αλμέιδα: «Πιο αποτελεσματικός και δίκαια νικητής ο ΟΦΗ – Έχουμε πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε»

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα των «κιτρινόμαυρων» από τον ΟΦΗ με 2-0 στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” έδωσε τα εύσημα στους Κρητικούς για την αποτελεσματικότητα τους, ενώ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Τι επηρέασε την ΑΕΚ για να κάνει τόσο κακό παιχνίδι, το ίσως χειρότερο επί των ημερών του. 

«Δεν ξέρω αν ήταν το χειρότερο παιχνίδι της ΑΕΚ επί των ημερών μου. Είναι αλήθεια ότι ξανακάναμε κάποια λάθη, δεχτήκαμε γρήγορο γκολ σε έναν μικρό αγωνιστικό χώρο που ο αντίπαλος παίζει καλά. Κάποιες στιγμές βρήκαμε τον δρόμο για να πλησιάσουμε στο αντίπαλο τέρμα και κάποιες άλλες παίζαμε ένα παιχνίδι όχι πολύ ξεκάθαρο. Προφανώς και ο αντίπαλος έχει κάποιες αξίες και κάποια πλεονεκτήματα, εμείς έχουμε κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε.

Η αλήθεια είναι ότι ορισμένες φορές οι ποδοσφαιριστές τα δίνουνε όλα και κάποιες φορές τα πόδια δεν ακολουθούν τη θέληση. Ο αντίπαλος έπαιξε καλά, είχε ευστοχία όταν έφτανε μπροστά στο τέρμα και τώρα που έβλεπα τα νούμερά, είναι συνήθως αυτά που κάνουμε εμείς.

Είχαμε σε ένα δύσκολο γήπεδο την κατοχή της μπάλας και από την άλλη πλευρά βλέπω την αποτελεσματικότητα που είχε ο αντίπαλος. Ο αντίπαλος έφτασε πολύ λιγότερες φορές στο δικό μας τέρμα, έκανε λίγες πάσες περίπου 100, όμως ήταν πιο αποτελεσματικός».

Θεωρεί το αποτέλεσμα δίκαιο;

«Ναι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Για αυτό μίλησα για την αποτελεσματικότητα του αντιπάλου και για αυτό τον συγχαίρω».

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Γεννημένος το 1994 στο Περιστέρι Αττικής, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.

Ελέγξτε επίσης

Δεν προπονήθηκε ο Αραούχο – Αμφίβολη η συμμετοχή του κόντρα στον Άγιαξ

Ο Τσίνο δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς με τη συμμετοχή του στο ματς …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com