Ο Στάθης Ταυλαρίδης θα αναλάβει το τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ.
Συμφώνησε με τον «Δικέφαλο» για να αναλάβει το τμήμα σκάουτινγκ ο Στάθης Ταυλαρίδης.
Έχοντας περίπου ένα χρόνο που αποχώρησε από το τμήμα σκάουτινγκ των Ακαδημιών της «Ένωσης», ο Έλληνας πρώην ποδοσφαιριστής αναλαμβάνει το… τιμόνι αυτού της «πρώτης» ομάδας, αλλά και των Ακαδημιών.
Ο Ταυλαρίδης επιστρέφει στην ΑΕΚ με μεγαλύτερη εμπειρία και ακόμα πιο σημαντικό ρόλο φυσικά, από αυτόν που είχε πριν, με τον ίδιο να έχει μετρήσει 273 ματς (σε όλες τις κατηγορίες και όλους τους νομούς της Ελλάδας) τα οποία παρακολούθησε όσο βρισκόταν στις υποδομές.
Όλο αυτό λοιπόν εκτιμήθηκε από τους ανθρώπους της «Ένωσης», με τον Ταυλαρίδη να έχει κάνει τις πιο πολλές εισηγήσεις από όλους τους συνεργάτες του στο τμήμα υποδομών, τις οποίες είχε αποδεχτεί ο Νίκος Κωστένογλου το καλοκαίρι του 2019.
Ως γνωστόν, ο Στάθης Ταυλαρίδης πριν τα… κρεμάσει είχε αγωνιστεί -εκτός από το ελληνικό- σε σπουδαία πρωταθλήματα του εξωτερικού (όπως το γαλλικό και το αγγλικό) και αυτό σίγουρα έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο, ώστε να αναλάβει αυτό το πόστο.
Επίσης, έχει μεγάλο… πάθος με τη δουλειά, που σημαίνει ότι μελλοντικά μπορεί να αποδειχθεί πως η ΑΕΚ έκανε τη σωστή κίνηση, που τον επανέφερε και πάλι στο δυναμικό της.
Έπειτα από ένα χρόνο απουσίας λοιπόν, ο Ταυλαρίδης επιστρέφει στον «Δικέφαλο» ξανά.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος αναλαμβάνει πόστο στον τομέα του σκάουτινγκ της ομάδας μας.
Ο Στάθης Ταυλαρίδης γεννήθηκε στις Σέρρες στις 25 Ιανουαρίου 1980 και -μετά από 450 συμμετοχές σε σημαντικές ομάδες του ελληνικού, αγγλικού και γαλλικού πρωταθλήματος και περίπου 100 σε όλες τις εθνικές ομάδες- ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα τον Ιούνιο του 2017.
Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C για τις Ακαδημίες, του UEFA B, διαθέτει πτυχίο στο Sports Management από το Mediterranean College, ενώ ολοκληρώνει τις σπουδές του για το UEFA MIP (Executive Master for Internationals Players). Διετέλεσε για περίπου ένα χρόνο επικεφαλής σκάουτ της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας.
Καλωσορίζουμε τον Στάθη Ταυλαρίδη στην οικογένεια της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα πολύ σημαντικά καθήκοντα, που αναλαμβάνει».