Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ανοίγουν ξανά τα Μουσεία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ανοίγουν ξανά τα Μουσεία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Από σήμερα Παρασκευή (31/05) στις 10 το πρωί, ο κόσμος θα μπορεί να επισκέπτεται το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ και το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού.

Όπως έγινε επίσημα γνωστό, από το πρωί (10:00) σήμερα Παρασκευή (31/05), ο κόσμος θα μπορεί να επισκέπτεται κανονικά, το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ και το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Facebook, υπάρχει και μία σχετική δημοσίευση, που αναφέρει τα ακόλουθα: «Από σήμερα Παρασκευή 31 Μαΐου το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ και το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην OPAP ARENA θα είναι και πάλι επισκέψιμα, με ωράριο 10.00-18.00 καθημερινά εκτός Δευτέρας.

#aekfc #aek_museum #opaparena».

Σχετικά με Αμαλία Κουτσίδη

Μεγάλωσα στην «κιτρινόμαυρη» Νέα Φιλαδέλφεια και τα τελευταία χρόνια σπουδάζω στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την ΑΕΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά του aekpassion.gr για την ευκαιρία που μου δίνουν να στηρίξω την προσπάθεια τους.

Ελέγξτε επίσης

«Στα υπόψη της ΑΕΚ και ο Μπάρκας»

Σύμφωνα με ελληνικό μέσο οι άνθρωποι της Ένωσης φαίνεται πως εξετάζουν μεταξύ άλλων και την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *