Αρχική / AEKPASSION / Απαλλαγή για Κονέ και Παπαδημητρίου

Απαλλαγή για Κονέ και Παπαδημητρίου

Δεν αντιμετωπίζουν πια κατηγορίες οι δύο άνδρες της «Ένωσης», αφού απαλλάχθηκαν, όσον αφορά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Δεν κατηγορούνται πλέον ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου, σχετικά με τις διαμαρτυρίες τους στον διατητή Παπαδόπουλο, στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο ΟΑΚΑ.

Οι δύο άνθρωποι της ΑΕΚ απαλλάχθηκαν από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο, κάτι που ζήτησε ο νομικός εκπρόσωπος, Αλέξης Αλεξίου.

Ουδέποτε υπήρξε επιθετική διάθεση προς τον ρέφερι, καθώς και οι δύο τους έκαναν μία απλή κουβέντα μαζί του.

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω την απόφαση:

ΠΑΕ ΑΕΚ, Π. ΚΟΝΕ (Διαπιστευμένος), Ι.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Διαπιστευμένος): “Βάσει των αναφερομένων στο από 20/2/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 20/2/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”: Απαλλάσσει τους Π. Κονέ και Ι. Παπαδημητρίου. Συνολική χρηματική ποινή στην ΠΑΕ ΑΕΚ εννέα χιλιάδων πεντακοσίων (9.500,00) ευρώ.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

«Πρόταση 5.5 εκατ. ευρώ της Πούμας στην ΑΕΚ για Ελίασον»

Δημοσίευμα από τη Σουηδία μιλάει για μεγάλη πρόταση των Μεξικανών για τον Ελίασον. Η σουηδική …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *