Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ατζέντης Ομήρου Νετζήπογλου: «Ήταν μισό χρόνο στον Άρη και ο πλέον χαμηλόμισθος»

Ατζέντης Ομήρου Νετζήπογλου: «Ήταν μισό χρόνο στον Άρη και ο πλέον χαμηλόμισθος»

Διαβάστε την γραπτή δήλωση του ατζέντη του νέου αποκτήματος της «Βασίλισσας», Βασίλη Παλιάντζα σχετικά με το πώς έγινε η μεταγραφή του σε αυτή.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Επειδή το ψέμα και η λάσπη έχουν ένα όριο …

Μέχρι σήμερα δεν τοποθετήθηκα δημόσια όσων αφορά την υπόθεση του Ομήρου Νετζήπογλου , με μοναδικό γνώμονα να μην θίξω πρόσωπα και καταστάσεις και γενικότερα την προσπάθεια που γίνεται στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ.
1. Τον περασμένο Αύγουστο ( 10 μήνες πριν περίπου ) κλήθηκα στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ από τον κύριο Ρουσιαμάνη , παρουσία του κόουτς Καστρίτη και συμφωνήσαμε με συνοπτικές διαδικασίες 10 λεπτών στην πρόταση ανανέωσης που έκανε ο Άρης για την επέκταση του συμβολαίου του Ομήρου , ( παράλληλα στην ίδια συνάντηση συμφωνήσαμε για τον Γιώργο Φίλιο να υπογράψει στον Άρη για 3 χρόνια ) , αφού δώσαμε τα χέρια , στέλνω άμεσα τα ιδιωτικά συμφωνητικά για να υπογραφθούν από την ΚΑΕ , ενημερώνονται οι παίκτες να ανέβουν να υπογράψουν την επόμενη μέρα , το συμβολαίου του Φίλιου είχε υπογραφτεί από την ΚΑΕ ενώ του Νετζήπογλου μου λένε οι κ.κ Φρύδας και Γκάτζιος ότι ήθελε να το ξαναδεί και να δώσει το Ο.κ ο κύριος Ρουσιαμάνης , Επικοινωνώ όλο το Σεπτέμβρη με τους παραπάνω κυρίους για να μάθω αν έχει υπογράφει το νέο συμβολαίου του Ομήρου και μου λένε ότι ακόμα δεν έχει δώσει το Ο.κ ο κύριος Ρουσιαμάνης , ο Όμηρος εν τω μεταξύ με ρωτάει καθημερινά τι συμβαίνει και δεν ανανεώνει …. Λοιπόν , από εκείνη την περίοδο μέχρι 28 Μαΐου του 2023 , ουδέποτε μου έγινε ένα τηλέφωνο ή οποιαδήποτε επικοινωνία για το Θέμα ανανέωσης του Νετζήπογλου , ψευδώς διέρρευσαν κάποιοι ότι μας καλούσαν μέσα στην σεζόν να υπογράψουμε και εμείς αρνούμασταν, ψευδώς διέρρεαν ότι υπάρχει πρόβλημα του Αθλητή με τον προπονητή , ενώ δημόσια ο παίκτης έχει τοποθετηθεί παρά πολλές φορές και έχει δηλώσει ότι είναι ευλογημένος και ευγνώμων στο σύλλογο και στον προπονητή , ο παίκτης δεν έχει παραπονεθεί ούτε μια φορά , δεν έχει κάνει το παραμικρό παράπτωμα και παρόλα αυτά κάποιοι «τοξικοί δορυφόροι » που εξυπηρετούν κάποια άλλα συμφέροντα προσπαθούν να διαβάλλουν τις σχέσεις μεταξύ εμού, του αθλητή και του Συλλόγου , στοχοποιώντας εμένα πρωτίστως και τον αθλητή κατ’ επέκταση .
2. Στην συνάντηση που έγινε 28 Μαΐου σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης , το κλίμα θεωρώ ότι ήταν καλό και συζητήσαμε αποκλειστικά το οικονομικό μέρος γιατί όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο επικοινώνησα με τον προπονητή τηλεφωνικά την επόμενη και συζητήσαμε εκτεταμένα . Στην συνάντηση με τον κύριο Ρουσιαμάνη στο ξενοδοχείο του ανέφερα ότι ο Όμηρος θα συνέχιζε άλλου την καριέρα του μόνο αν η οικονομική πρόταση που θα έχει από άλλη ομάδα είναι πολύ μεγαλύτερη από του Άρη , συγκεκριμένα του είπα ότι πρέπει να υπάρξει ομάδα που θα προσφέρει 80-100% περισσότερα χρήματα από την προσφορά του Άρη , διότι εφόσον δεν ήταν τόσο μεγάλη διαφορά στο οικονομικό δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει την ομάδα που τον μεγάλωσε και τον ανέδειξε . Ο ίδιος ο κύριος Ρουσιαμάνης κατανόησε ότι είναι λογικό και δίκαιο εφόσον υπάρξει μια τόσο καλύτερη προσφορά να την αποδεχτεί ο αθλητής και να υπογράψει σε άλλο σύλλογο .Επίσης του δεσμευτήκαμε ότι η απάντηση θα έχει εντός της ερχόμενης βδομάδας , για να μην θεωρηθεί ότι βγάζουμε σε πλειστηριασμό τον παίκτη , διάφορες ομάδες είχαν ενδιαφερθεί όλο αυτό το διάστημα για τον παίκτη και είναι φυσιολογικό από την στιγμή που μιλάμε για έναν νέο διεθνή Έλληνα με υψηλή προοπτική . Εμείς από την πλευρά μας όλο αυτό το διάστημα τους είχαμε ενημερώσει ότι ηθικά οφείλαμε και έπρεπε να έχει προτεραιότητα ο Άρης και να ακούσουμε την πρόταση του , μετά την συνάντηση λοιπόν επικοινώνησα με τους ενδιαφερόμενους συλλόγους και τους είπα ότι μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους άμεσα γιατί μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσει ο παίκτης σε ποια ομάδα θα συνεχίσει .

3. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΑΕΚ , οι κύριοι Χήνας και Μαυροειδής ζήτησαν να γίνει συνάντηση στην Θεσσαλονίκη παρουσία του παίκτη και να παρουσιάσουν το πλάνο τους και την πρόταση τους , γεγονός που έγινε και ταξίδεψαν το απόγευμα της Τετάρτης και έγινε η συνάντηση διαρκείας περίπου 2 ωρών και αναλύθηκαν τα πάντα , αγωνιστικό και οικονομικό .

Το πλάνο, η προσέγγιση και φυσικά το οικονομικό σκέλος ήταν πολύ ικανοποιητικά και ο παίκτης αποφάσισε να συμφωνήσει με την ΑΕΚ.

Πέμπτη πρωί επικοινωνώ με τον κ.Ρουσιαμάνη και του ανακοινώνω ότι τελικά ο Όμηρος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ για τους παραπάνω λόγους.

4. Από εκεί και έπειτα ξεκίνησε μια διαδικασία από τους «τοξικούς δορυφόρους» που μόνο κακό κάνουν στον σύλλογο … οι οποίοι λένε ότι τις πληροφορίες τις αντλούν μέσα από την ΚΑΕ , ξεκίνησαν να λένε…. ότι η οικονομική πρόταση που του έγινε είναι αντίστοιχη με του Άρη και ότι ο ατζέντης του μας είπε ψέματα ..και ότι ο παίκτης είναι αχάριστος και διαφορά αλλά …

Λοιπόν προς απάντηση σε όλους αυτούς να ξέρουν ότι : το ήθος , τις αρχές και την αγωνιστικότητα του Ομήρου και της οικογένειας του είναι γνωστό σε όποιον έχει συναναστραφεί έστω και 10 λεπτά μαζί τους .. ο Όμηρος είναι μισό χρόνο απλήρωτος και ήταν ο πλέον χαμηλόμισθος της ομάδας !! Για όσους προσπαθούν να επηρεάσουν τον κόσμο και να τον στρέψουν απέναντι στον παίκτη … μόνο Ντροπή τους!

Όσον αφορά διάφορους ρεπόρτερ που διαδίδουν ότι είπα ψέματα και η πρόταση που αποδέχτηκε ο παίκτης δεν είναι υπερδιπλάσια του Άρη , στην διάθεσή τους να εκτεθούν και να ζητήσουν δημόσια συγνώμη γιατί δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Και πρέπει να ακούμε ψέματα όλη μέρα;».

Σχετικά με Νικόλας Παχής

Γεννήθηκα τον Ιούλιο του 2000. Παρά το γεγονός ότι είμαι μόλις 10 λεπτά από το Στάδιο Καραϊσκάκη με τα πόδια, αγάπησα και συνεχίζω να αγαπώ την ΑΕΚ. Το πάθος μου για το γράψιμο και τον Δικέφαλο Αετό με οδήγησαν σε αυτό το site. Είμαι επίσης απόφοιτος του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και λάτρης της Ιστορίας. Τιμή μου που συνεργάζομαι με την ομάδα του AEKPASSION, η οποία με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.

Ελέγξτε επίσης

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ζωντανά ο τελικός Κυπέλλου ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (vid)

Παρακολουθήστε ζωντανά με εικόνα και ήχο τον σπουδαίο αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *