Αρχικη / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μπάσκετ με αμαξίδιο – ΑΕΚ: Μεγάλη νίκη επί του Ηρακλείου και τώρα… μπαράζ

Μπάσκετ με αμαξίδιο – ΑΕΚ: Μεγάλη νίκη επί του Ηρακλείου και τώρα… μπαράζ

Πάνω από 100 φίλοι έδωσαν το «παρών» δίπλα στην ομάδα, που στοχεύει να διατηρηθεί μέσω των μπαράζ στην Α1 κατηγορία

Με 62-50 επιβλήθηκε η ΑΕΚ του Ηρακλείου, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ με Αμαξίδιο, και έτσι πλασαρίστηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η «Ένωση» πλέον θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία μέσω αγώνων μπαράζ, αναμένοντας να μάθει τον αντίπαλό της που θα είναι ο 2ος της Α2.

Συγκινητική ήταν η παρουσία του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΚ, με περισσότερους από 100 φίλους της ομάδας να δίνουν βροντερό «παρών» και να χειροκροτούν φυσικά τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Αγωνιστικά, οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο μέρος διατηρούσαν το προβάδισμα, χωρίς όμως να ξεφεύγουν στο σκορ. Με ένα επιθετικό ξέσπασμα στο γ’ δεκάλεπτο και παίζοντας κυρίως πολύ καλή άμυνα, κατάφεραν να προηγηθούν με διψήφιο αριθμό πόντων και στο τέλος να κατακτήσουν τη νίκη με 62-50.

ΑΕΚ – ΑΣΚΑ Ηράκλειο 62-50
Τα δεκάλεπτα: 14-11, 29-25, 43-33, 62-50.

Πηγή: aek.gr

Περί Σπύρος Σερμπέτης-Παππάς

Είμαι ο Σπύρος Σερμπέτης-Παππάς, γεννηθείς το 1993 και αριστούχος κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Διεθνείς Σχέσεις. Παράλληλα με την συνεργασία μου με τα Παραπολιτικά, επιθυμούσα να ασχολούμαι πιο ενεργά με την μεγάλη αγάπη όλων μας, την ΑΕΚ, και έτσι θέλησα να ενταχθώ στην οικογένεια του AEKPASSION. Τους ευχαριστώ όλους για την ευκαιρία και εύχομαι να δούμε όλοι μαζί μεγάλες στιγμές δίπλα στην ομάδα, που είναι παράλληλα και τρόπος ζωής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Αύριο η σύσκεψη της ΕΠΟ για τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας

Μεγάλη είναι η ζήτηση από τους οπαδούς της «Ένωσης» προκειμένου να βρεθούν δίπλα και να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *