Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Διοργανώνει camp τερματοφυλάκων η Ακαδημία της ΑΕΚ το διήμερο 18-19 Μαΐου
Πηγή Εικόνας: ΠΑΕ ΑΕΚ

Διοργανώνει camp τερματοφυλάκων η Ακαδημία της ΑΕΚ το διήμερο 18-19 Μαΐου

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως θα διεξαχθεί διήμερο camp καταγραφής ικανοτήτων για τερματοφύλακες, που θα φιλοξενηθεί στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα για παιδιά γεννημένα από το 2010 έως το 2014.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε την Δευτέρα 22/4 πως η ακαδημία της ΑΕΚ θα διοργανώσει ένα camp καταγραφής ικανοτήτων για νέους τερματοφύλακες οι οποίοι είναι γεννημένοι από το 2010 έως το 2014 το διήμερο 18-19 Μαΐου, Κατά την διάρκεια της καταγραφής των επιδόσεων των παιδιών που θα δοκιμαστούν την γενική επίβλεψη του προγράμματος θα έχει ο  επικεφαλής Τερματοφυλάκων κ. Διονύση Χιώτη ενώ την καθοδήγηση των ασκήσεων της προπόνησης θα έχουν οι Υπεύθυνοι Ανάπτυξης, των Προπονητών Τερματοφυλάκων της Ακαδημίας του «Δικεφάλου».

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

«Η Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει διήμερο camp καταγραφής ικανοτήτων για τερματοφύλακες στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 18-19/05/2024 για παιδιά γεννημένα από 2010 έως 2014.

Κατά τη διάρκεια της καταγραφής ικανοτήτων τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε προπονήσεις υπό την καθοδήγηση των Υπευθύνων Ανάπτυξης, των Προπονητών Τερματοφυλάκων της Ακαδημίας της ΑΕΚ και υπό την επίβλεψη του επικεφαλής Τερματοφυλάκων κ. Διονύση Χιώτη.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, και να την αποστείλουν στο email: vpapalopoulou@aekfcacademy.net.gr έως και τις 13/5/2024.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2118886071, Δευτέρα με Παρασκευή 12:00 με 16:00

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
1. Για την αποδοχή των συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
2. Κάθε παιδί οφείλει να προσκομίσει την κάρτα υγείας αθλητή».

Σχετικά με Πολύαρχος Καπάλας

Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.

Ελέγξτε επίσης

Τα Παιδικά Χωριά SOS επισκέφθηκαν την Ακαδημία της ΑΕΚ (pic)

Μια πολύ σημαντική δράση από τον οργανισμό της Ένωσης. Η ΠΑΕ ΑΕΚ γιόρτασε την παγκόσμια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *