Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Διότι δεν εσυμμορφώθην προς τας υποδείξεις…

Διότι δεν εσυμμορφώθην προς τας υποδείξεις…

Διότι δεν εσυμμορφώθην προς τας υποδείξεις…

Και σιγά μην συμμορφωθώ δηλαδή, βρήκατε άνθρωπο. Άντε γιατί  με όλα αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό, μου έχει γυρίσει το μυαλό και έχω και λίγο γυαλισμένο ματάκι. Όσο για το Πολυτεχνείο, πέρα από αυτούς που το έκαναν επάγγελμα και εξαργύρωσαν και εξαργυρώνουν τον αγώνα τους, ακόμα και μέχρι σήμερα, υπάρχει και ο απλός Έλληνας.

Ο ανώνυμος αλλά τόσο επώνυμος, που πέρασε την ζωή του στην όποια εξορία τον έστελναν αυτοί που έλεγαν ότι το έκαναν για το καλό του. Για να πάρει καθαρό αέρα και να μάθει να ψαρεύει. Διαχρονικά από τον εμφύλιο μέχρι το Πολυτεχνείο.

Ο φοιτητής, ο καλλιτέχνης, ο εργάτης, ο πολιτικός. Υπάρχουν βασανισμένοι, που έγραψαν με αίμα το όνομά τους, σε τοίχους κολαστηρίων. Υπάρχουν νεκροί, που οι ψυχές τους βοούν ακόμα και σήμερα, ψάχνοντας επιτέλους γαλήνη. Αλικαρνασσός, Παρθένι, Ωρωπός, Κορυδαλλός και ο λεβέντης περιμένει της ελευθερίας το φως.

Ο ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ λεβέντης όμως και όχι ο γιαλαντζί αριστερός που κυβερνάει σήμερα.

 

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Τα μάτια… 14 (όσα και τα πρωταθλήματα από το Μάιο) και τα… κουρασμένα παλληκάρια

Ο «Ναός» μας ανοίγει ξανά τις πύλες του και μας υποδέχεται, με τη Νέα Φιλαδέλφεια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *