Αρχική / AEKPASSION / Έκκληση Μαύρου: «Να απολαύσουμε επιτέλους μια σωστή απονομή, σεβασμός σε Αλμέιδα και παίκτες!»
ÂÑÁÂÅÕÓÇ ÔÏÕ ÈÙÌÁ ÌÁÕÑÏÕ ÁÐÏ ÔÇÍ ÁÅÊ ÊÁÂÁËÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / EUROKINISSI)

Έκκληση Μαύρου: «Να απολαύσουμε επιτέλους μια σωστή απονομή, σεβασμός σε Αλμέιδα και παίκτες!»

Ο Θωμάς Μαύρος στέλνει μήνυμα προς τον κόσμο για να μην εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο με τη λήξη του αυριανού αγώνα!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προβαίνει σε συνεχείς ενημερώσεις και εκκλήσεις προς τον κόσμο για να μην πανηγυρίσει εντός αγωνιστικού χώρου και να… χαλάσει στην ουσία την επερχόμενη φιέστα και τον γύρο θριάμβου των Πρωταθλητών! Ο τεράστιος Θωμάς Μαύρος, με την σειρά του, στέλνει μήνυμα προς τον κόσμο να καθίσει ο καθένας στη θέση του και να σεβαστεί τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του, αφήνοντάς τους να πανηγυρίσουν όπως ακριβώς τους αξίζουν την κούπα, με τον καθιερωμένο γύρο θριάμβου!

Αναλυτικά το μήνυμα του Θωμά Μαύρου:

«Φίλοι της ΑΕΚ έφτασε ώρα να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να βοηθήσουμε όλοι για να το ζήσουμε αυτό. Σεβασμός στον Ματίας Αλμέιδα και στους παίκτες του, όλοι στην δική τους θέση και όλοι μαζί δίπλα στην ομάδα. Επιτέλους να απολαύσουμε την απονομή μέσα στο δικό μας σπίτι και έναν γύρω θριάμβου των θριαμβευτών όπως τους αξίζει».

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Μανούχος για τα δοκάρια στο Περιστέρι: «Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλο αυτό το πράγμα, εγώ προσπάθησα να ακολουθήσω τον κανονισμό»

Ο Ευάγγελος Μανούχος σε συνέντευξή του έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για τον αγώνα στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com