Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Εμείς ποιοι είμαστε;

Εμείς ποιοι είμαστε;

Σημαντική μέρα σήμερα, αν δεν γίνει μ@λακία στο τέλος. Διαδηλώνουμε για το Εθνικό μας δίκιο, το Εθνικό μας παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Δεν διαδηλώνουμε για την μ@λακία που έχει στο κεφάλι ο καθένας. Δεν διαδηλώνουμε, για να καπελώσουμε, να «χρωματίσουμε», να πολιτικοποιήσουμε. Το συμφέρον και το Ελληνικά Ορθόν, δεν έχει να κάνει με κόμματα, με παρατάξεις, με πολιτικές. Έχει να κάνει με την αλήθεια, η οποία είναι μία και μοναδική. Ο Μέγας Αλέξανδρος γεννήθηκε στην Ελλάδα και ομιλούσε την Ελληνική, καθότι η έννοια του Ελληνικού έθνους υπήρχε από τότε. Τι να κάνουμε τώρα. Αυτά τα τυπάκια, γνωστοί και ως Σλάβοι, εμφανίστηκαν εκατοντάδες χρόνια μετά τον Μέγα Αλέξανδρο.

Όλα αυτά που λένε είναι προϊόν ακροβατικής λογικής, προπαγάνδας και συνεχόμενης πολιτικής μαλακίας της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας. Κάτι αριστερούληδες που κραυγάζουν περί ακροδεξιών και χουντικών που θα πάρουν μέρος, δεν είχαν κανένα πρόβλημα όταν ήταν «αγανακτισμένοι», να διαδηλώνουν μαζί με την Χρυσή Αυγή στο Σύνταγμα. Παράγινε το εργάκι με τις ταμπέλες και τις ισοπεδωτικές κορόνες στην Ελλάδα. Να πάμε αν θέλουμε, για να υποστηρίξουμε την ψυχή μας, την Μακεδονία μας, για κανένα άλλον λόγο. Την «επίθεση» στο σπίτι του Μίκη, δεν την σχολιάζω καν, γιατί έχω φτάσει πλέον σε σημείο να αναρωτιέμαι ποιοι τελικά είμαστε…

Κώστας Σταματιάδης

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Λαλούν πολλοί κοκόροι; Μάλλον ξημέρωσε!

14 διαφορετικούς σκόρερ μετρά πλέον η «Ένωση» στο πρωτάθλημα και συνεχίζει την καταμέτρηση. Όταν ακούει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com